Nik rendelés

Aztán lehet én tudom rosszul … Már a franc sem tudja ki mit honnan tilt … Lehet csak április 1 ig olcsó … Már nem találom

3 kedvelés

Csak adósemelésről olvasni. Olyan drasztikus változás mint a szlovákoknál nem kerül bevezetésre.

6 kedvelés

Rendicsek … Akkor rosszul tudtam … Vagy valamivel már kevertem … Köszönöm :heart:

Elnézést kérek mindenkitől.. :heart:

4 kedvelés

Annyi az infó és a változás nap mint nap, hogy én is belekavarodom. :grinning_face_with_smiling_eyes: Legalább most már tudom , hogy április 1ig van a határidő mert nekem ez teljesen kiesett. :face_holding_back_tears:

6 kedvelés

Lehet az olaszokkal van a kavarodás.
Náluk valóban letiltották jan.1-jével a nikotin tartalmú lötyik online árusítását/szállítását

8 kedvelés

Egyen surströmmingot aki ezt kitalálta! :grinning_face_with_smiling_eyes:

Köszönjük az infót! :blush::saluting_face:

6 kedvelés

Kóstoltam, nem nagyon vót kellemes. :wink:

6 kedvelés

Season 6 Omg GIF by The Office

4 kedvelés

Jáj! De nem én találtam ám ki ezt a dolgot! :wink:

4 kedvelés

Emelem kalapom a bátorságodért! :star_struck:

4 kedvelés

Season 4 Starz GIF by Outlander

4 kedvelés

Ezt még azé’ megkóstolnám:

7 kedvelés

A neve pont azt utánozza, amilyen hangot kiadnék a porcelánszájú előtt térdelve :rofl:

7 kedvelés

Nálam a földimogyoró vaj a plafon az “undi” ételek közül amit megeszek és szeretek.:sweat_smile:

4 kedvelés

De csak nagyon kis mennyiségben :rofl:

4 kedvelés

De szép az élet, még mindig… :rofl: :joy:

8 kedvelés

Elvileg nem fognak szállítani nikotinos levest külföldre. Csakis határon belülre. De emelkedik ott is az adó a levesekre. Ami most 3.5 juró, az utána 5.5 lesz.

5 kedvelés

Szóval már nincs semmi alternatíva 100as nic-re elfogadható áron?

Hát öcsém… Becsempészem Nagybrittanniából, húsvétkor…

Jó lenne lengyeleknél chemnovatic-tól rendelni… De az meg csak vállalkozásoknak ad el…

5 kedvelés