Kb 2 éve lakok itt, ahol. A postást szerintem még nem is láttam.
A ládába tuti nem fog beférni a szajré, de nem is ezen aggódtam eddig sem.
Nem a biciklis zöld ember működését nem értettem, hanem a kicserélő központét.
Ezzel szerintem vagyunk így még egy páran. Ami önmagában még nem lenne akkora probléma. A gond az, hogy ők sem tudják hogyan is kellene működniük. Az áfa fizetéses rendszer bevezetése óta képtelenek rátalálni a helyes ösvényre.
Nem is nagyon motiválja őket semmi arra, hogy jobban teljesítsenek, amikor ilyen csomagok esetében pl nincs konkurenciájuk.
Hiába bosszantó ez az eseménytelenül eltelt (eddig) 2 hét, én sem fogok nekiállni, telefonálgatni/írogatni nekik, mert félek, hogy csak magamnak ártanék vele.
Amíg nincs más (jobb) alternatíva, addig marad a türelem színlelése, mert ahogy írtam feljebb is, még így is jobban megéri, mint közelebbről rendelni, de hát ezt szerintem a legtöbben itt tudjátok.
Én a Fehéroroszoktól Minszkből rendeltem nekem is a kicserélőbe pihen…
Na akkor most, hogy a vecsési Joli néni végre kiadta a kezéből a te csomagodat, remélem, hogy az enyémre összpontosít.
Ne csüggedjen senki! Vannak még csodák
Nem EU raktárból 12 nap alatt kézbe!!! ( A rendeléstől valójában 14 nap ha jól emlékszem és amit egy héttel előtte rendeltem EU raktárból arról még nincs hírem…)
NL…Gondolom semmi megy hozzád.
Elszamolta… Jó vagy. Akkor van gáz, ha azt írják, hogy bekérik a papírokat.
akkor várunk mire ide ér
Semmi extra, végeztek vele, be kell csengetni a 399 forintot azt kész, vám és áfa 0.
Nézd a dátumot is. Csak a 17track kérte le későn az infókat.
ez tök ugyanaz, csak a fordító dobálta máshogy össze a szavakat
azt a 400 pénzt személyesen kell fizetni majd ha hozzák? vagy mikor megyek a csomgért a postára ha ugye jön majd értesítő akkor fizetem ki
Nekem jött email és sms, volt benne egy link, ami elvitt egy weboldalra, ahol simple-el vagy kártyával lehetett fizetni. Ha nem online fizeted akkor nem 399 hanem 799. Igaz eddig csak alis cuccaim jöttek, de gondolom a process ugyanaz.
oksa ezt ézben tartom akkor
na mát a motyo itt van a nyíregyi logosztikai üzemben a héten meg is jön ha minden jól megy
Na nálam most jutottak odáig így 23 nap után, hogy küldjek nekik vámkezelési nyilatkozatot, meg csatoljak nekik számlát, stb. Zseniális.
Már ott berágtam, hogy “feladó adatai”. Hát nála van a cuccom, én nem látom, hogy mit írtak rá. Mindjárt odaírom nekik, hogy “Szorszmór, Kína”