én imádom az expromizereket de szerintem a 2.1 után elvesztették a fonalat…
Egyébként még azt se tudom mondani sajnos, hogy az a 70k valami nagy pénz lenne, dehát tavasszal szivattyú, beüzemelés, öntőzőrendszer, füvesítés, kell még majd föld, fűnyírószegély, és akkor még egy kórót sem raktam sehova…ajjaj. Úgy repkednek a 200-300k, mint a kisangyal, bárcsak a 70k-s gtr lenne a legnagyobb kiadásom…
A kert az viszi a pénzt ismerős maszekba egy több hektáros kertett gondozunk…
Nekem csak az 5-höz volt/van szerencsém, bár nagyon nézegettem azt a díszdobozos verziót…talán 1.4.
De inkább vettem két ötöst…
Hát eddig vagy 1.5 millát rászórtam és egy sártenger, tökömnek se kéne, ha az asszony nem rágná a fülemet. De ha jövőre kész már repül is a gtr a kosárba.
Én már az 5-ig nem jutottam 4-el befejeztem de igen az 1.4 nekem is bejönn szép…bár az 5 is szép…de nem kell…
Uhh, azt az 1.4-et én is néztem, szerencsére nem volt ss.
Én is pont ezért nem vettem
A vapor gianttal vagyok így szép,szép de na…
Nagyon jók a Vg-ék…az új mtl-el szemezek de még a főnök nem intett a kezével…
Khm hát kronos 2021amennyire szép ,remélem jó is !
Szemét! Megrendeltem. A múltkor ki volt fogyva…de 40 dodoért nagyon sok cuccot adnak, ha bejön a másik pioneertől megválok inkább.
Előző Kronos volt finom nagyon de nem igazi MTL igy ment…
Nem csináltam semmit…
Hát ez kérdéses ha szereted a levegős tankokat akkor jó…ha nem akkor az új Mtl…
ilyen ez a közösség
Már azon vagyok hogy nem lépek be naponta mert mindíg találok valami újdonságot,ha épp nem tank vagy gép esetleg aroma,akkor valami drót,de …még nem próbáltam,és KELL
Nem, már azóta baszkurál ez a tank, hogy először olvastam talán a vaperzen, hogy jön. De most adtam el 3, nem 4 tankot, még a végén nem marad egy sem.