Én MTL fused Claptont használok, talán Coilology, fehér fekete műanyag doboz. Szálhuzalom sosem volt még, de mondjuk én nem vagyok régi motoros, sőt még új motoros sem, leginkább semmilyen motoros nem vagyok…
Általában 0,7 - 0,8 ohmos claptonokat használok amit mire a helyére vágok lesz belőle valahogy 0,5-0,8 ohm közt AS (ahogy sikerül).
Én ezt annyira nem mérnöki módon csinálom, csak érzésre, ahogy jön.
Szerintem nagyon jó ízű tank, nekem eddig egyedül a Siren v4 volt kicsit mégjobb ízű.
Ez viszont levegősebb.
Szia @Ivett!
Én ebben annyit tudnék segíteni,hogy neked első körben,ha mtl-ről van szó akkor a vg-többlet miatt egy léállítási lehetőségel rendelkező tank kellene,amin tudod szabályozni a beáramló leves arányát,pl Kayfun Prime,Taifun Gtr,By-Ka stb Leírásba általába liquid control ill. juice control angol kifejezésekkel illetik.
Igen, a purity plus is ilyen, de az egy klasszik mtl kazán, ott alul lehet tekerni. A gtrnél meg az egész tankrészt. A spicánál meg a driptipet kell tekergetni.
@Ivett
Persze,ez a lényege a tankot tekergeted a decken a Gtr esetében,de csak éppen annyit amennyit kell,hogy a kazánpalást kivágása a slicceléseket nyissa zárja,a gumigyűrű szorosan tartja a tankot,pl Kayfun Prime meg sok pici lyukkal van megoldva amik ráülnek egy peremre annál pl kellett 2-3 fordulat is mire nyitott állapotba kerültek,minden tanknál szinte másként van megoldva,már amelyik liquid controllal rendelkezik.