MTL tankokról általánosan, csak úgy…

Sziasztok,

Mióta felvillant bennem az MTL gondolata, azóta nézegetem a tankokat és megoldásokat. Ti mi alapján választanátok most tankot? Ha jól tudom, MTL-nek van pár sajátossága. Szűk égéstér, szűk AFC. De vajon elég, ha csak a belső AFC állítható? Mik az általános tapasztalatok?

1 kedvelés

Szia, ezen a téren nem sok tapasztalatom van, de néhány szempontot figyelembe véve szoktam tankot választani.

Ráfér-e a modomra? Megnézem a méreteit, ez evidens. Az ára, amennyit hajlandó vagyok rászánni. Amit leginkább figyelek, az a légbeömlő. Mennyire szűk. Attól függően, ki mit szeret. Nekem pl. fontos, hogy tudja a 2,5-3 mm-t. Ha ennél csak kisebbet tud, meg sem veszem. Dehát sokan meg a szűket szeretik, így ez teljesen egyéni. Aztán több különböző forrásból tájékozódom felőle. Több videót is megnézek a kiszemelt áldozatról és ha egybehangzóan jó vélemények vannak róla, akkor esélyes. Itt is el szoktam olvasni a tapasztalatokat, sokan sok mindenről írtak már, ez alapján lehet tájékozódni.

Vannak olyan MTL tankok, amikről egybehangzóan jó vélemények érkeznek. Ezeket biztosan érdemes szemügyre venni.

Engem nem különösebben zavar, ha kívülről nem állítható a levegőzés, amennyiben megtalálom hozzá a tökéletes átmérőjű airpint. Sok esetben többféle jár hozzá, minél több, annál jobb, így némi kísérletezés után meg lehet találni a legkomfortosabbat.

Nagy általánosságban a felültöltőseket szeretem, de azért van olyan kivétel, ahol ettől igencsak el tudok tekinteni, mert az ízek és egyéb attribútumok kárpótolnak némi kényelmetlenségért.

Konkrétat meg azért nem írok, mert úgyis az a vége, hogy próba cseresznye. :cherries: :slightly_smiling_face: Ami Neked szimpatikus és az elvárásaidnak megfelel.

2 kedvelés

A felső levegőzés és/vagy liquid elzárás szerintem fontos.
Plusz én azt preferálom ha a coil-t totál alulról éri a levegő.
Ja és az egyik legfontosabb, elzárt légnyílásnál ne tudj átszívni levegőt a tankon​:index_pointing_up:…nagyon max olyan durva homlokhorpasztással amit sosem alkalmaznál…de a legjobb az, ha sehogy nem tud átmenni levegő

2 kedvelés