Itt írtam róla egy hirtelen első benyomást. Ez tulképp azóta sem változott:
Ami biztos tetszeni fog, hogy ugyan tekerős az utántöltő fedele, de nem leszedhető. Teker/teker/teker és utána oldalra kell nyomni, tölt visszanyom, visszateker.
A liquidhallról tudsz kosárba tenni és úgy rendelni, általában másnapra meg is érkezik.
Nem tom, nekem nem jár ennyire könnyen. Mondjuk még sosem raktam a retikülömbe
Meg az is lehet, hogy fél év múlva fog. Mármint járni. Könnyen.
Ami nekem volt, annak konkrétan semmi ellenállása nem volt, de reviewkba is mondták, hogy nem az igazi megoldás. Én se raktam a retikülömbe, mert 24-es, szarul festett minden modomon, így már akkor ment a háztól, kipróbálás nélkül.
Ja várjá, nekem minim van, azon felvarrták a ráncokat, lehet azé vagyok ilyen elégedett
Az lehet
Valakinek a mini jön be
Kislánykézbe az való
Ezt az ammitot annyit emlegeted, de rta-t már sehol sem kapni sajna.
Kinga!
Precisio vagy Digiflavor Siren?
Szia! Hátha segít!
Exvape nagyon jó az eddigigi legjobb kazánjuk! A Berserkerből meg mindenképp csak a mini! Zseniális azis! Bár nem értem a Dvarw feltöltéssel mi a problémád!
Inkább a Precisio.
Nekem azért ennyire nem jár könnyen.
Szia @farkasel !
Ha neked a Berserker V2 a tökély,akkor azon nem gondolkoztál el,hogy egy Berserker v2 mini lenne a köv.annál már minden is patikán működik annyi,hogy 1mm-el kisebbEngem nem zavar,mindkettőhöz volt/van szerencsém,amíg a sima V2 nem volt bejövős annyira,de a V2 mini meg nagyon hozzám nőt.
Nem 2mm-er kisebb?
De igaz 2mm-el kisebb,de az sem zavarrá vagyok állva,hogy oldalaként számolok csak a lelógás vagy nem lelógás véget
Ide is beteszem azt a két képet: Ares2 vs. Siren2:
Ez nekem is nagyon tetszik,csak az a botrányos 2ml kapacitás.Bárhová elindulsz vinned kell magaddal tartalék lötyit.
Egyelőre úgy döntöttem ebben a hónapban veszek egy Precisio PRO RTA-t, ígéretesnek tartom, hogy nagyon levegős mtl, illetve nem tudtam otthagyni egy jó árasított Siren V4-et se mivel a Sirenekről elég jókat írnak.
Ha a csavar mellett könnyebb elvinni a coilt már jobb lesz mint az Ares 2.
Arest egyelőre félrerakom, pótnak ha mindenem elromlik vagy hasonló.
Tetszik még a Tauren Elite Pro is, de gőzöm sincs milyen íz és milyen minőség.
Vandy Berserker minit majd veszek januárban.
Jobban tetszenek nekem is. De én a körmöm rajta tartom a huzalon amíg meg nem húztam. Például a Dvarw -nál nincsenek fülek kétoldalt, csak a csavar. A Siren, bár olyasmi, mint az Ares, de ott mégis van egy vágat, amihez odaszorítod a huzalt, akkor a helyén marad. Az elég nagy segítség egy sima laphoz képest. Talán az Aresnél is be kellene köszörülni kicsit a külső oldalt v alakban, és ha a huzalt oda belehúzod, akkor ott maradna a csavar közepénél.
Gyönyörű ez a Siren V4.
Viszont egyelőre dry hittel küzdök. Nem tudom, hogy most nem elég hosszú a vattacsík vagy épp túl sok és nem vezeti fel gyorsan a lötyit de dry hit van.
Gőze kevesebb mint a többi eddigi tankjaimnak, viszont kifinomultabb ízeket érzek, még amíg nem jön a dry hit. Szóval jó lenne ez csak a vatta beszerelés a decken érthetetlen kicsit nekem. Nincs olyan lyuk amin át belógna a folyadéktankba hanem csak két gödör azt kész. Annak alján meg 3 gombostűfejnyi lyuk. Remélem nem azt várják el, hogy a nanoméretű lyukakba implementáljam be a vattaszálakat mert akkor kardomba dőlök megint.