Azon filózok, hogy mi legyen a következő MTL RTA amire beruházok.
Van egy Brünhildám, amit imádok, még az is megfordult a fejemben, hogy ebből mégegyet, de akkor az újdonságigényem kielégitetlen marad és soha nem tudom meg mi az, ami még annál is jobb.
Alapvetően dohányos liquidekben gondolkodom, a többire tök jó a többi DL tankom, van belőlük bőven.
Amik elsőre megragadtak az Ares 2 és az Exvape Expromizer V5, de nem zárkózom el semmitől, ami emelheti az est fényét.
Várom, hogy a megmondóemberek mondják meg a megmondást és állítsák reflektorfénybe a világ jelenleg legjobb MTL RTA-ját
Szia! Exvape V5 bemutatók alapján nem lehet rossz! Ares 2 , Berserker V2 alapjait megtartva és lészabályzással megspékelve ráadásul a bővítő kittel 4ml! Jó választás lehet! Bishop is egy jó kis tank! Értékben mi az elképzelésed?
Attól függ mennyire szereted a szűk levegőzést. Az Expromizer-ek elég szűkek. Fájt a fogam a V4-től. Kinézetre vettem, de ment is gyorsan. Ares 1 volt, azt szerettem, de a Galaxies legyőzte. Ami nem volt olyan szűk mint az Expromizer de mégis szűkebb mint a gelenlegi tankjaim az a Glaz Mini. Ízben jó volt amúgy, csak még attól is levegősebb kell. Amúgy szép tank szerintem.
10-20 között. Nem látom, hogy a brutál drága tankok sokkal jobbak lennének. Most a Hildából indulok ki, meg hogy az mennyibe került és mit nyújt. Szóval nem akarok olcsójánoskodni, de mondjuk 30e Ft-ot már nem adnék érte. Asszem
Igen azért kérdeztem! Ugye vagy még a prémium tankok clónjai !
A kinézet nálam is fontos szempont
A Hildára közepes “lyukat” applikáltam a levegőnyilás, vagy inkább lyuk meg teljesen nyitva van és úgy pont jónak tűnik, nem kell erőlködni, de nem is szalad át a szél az arcomon. Nem tudom ehhez képest a V5 mennyire lehet szűk és homlokhorpasztó.
Most azért felesleges tankokat venni hogy legyen! Most írhatnánk rengeteg tankot de ha a hildából indulsz ki akkor alá felesleges beruházni! Mert közel nem tudják azt amit a hilda!
Nekem pioneer van, 2, meg dvarw mtl fl, szeretem mind a kettőt. Volt galaxies is, de az nem volt jobb, mint a dvarw nálam, cserébe bubis palást nekem nem gyere be. Ambition mods purity meg szűk mtlre jó inkább.
Csupáncsak azért nem is vennék. Az a rossz szokásom, hogy gyakran váltom az ízeket, amire az lett a megoldás, hogy több tankom van. Egy nap simán 3-4 íz végigmegy rajtam a hangulatomtól függően.
Mostanában rámtörtek a dohányos ízek, amihez nekem MTL kell, abból meg hiányom van.
Még egy nagyon jó tank ízben veri a hildát ZQ Vapor Trio RTA nagyon jó kis tank! Zseniálisan szabályozható a levegőzése!
Hejj, ez nem is néz ki rosszul
Hildám nem volt, nem tudom összehasonlítani a ZQ Vapor Trio-val, de a TRIO szuper jó tank. Az egészen szinte 0 levegőzéstől egy szűk DL-t el lehet vele érni. Tartottam tőle (“a mindent egyszerre tudunk is”) nem szokott bejönni, de nagyon pozitívan csalódtam. Eddig csak dohányos aromákat próbáltam benne. Nekem a BP MODS Pioneer nagyon szuper és a Cthulhumod Artemis.
Az Ares 2 zseniális kis szerkezet. A legnagyobb rajongója vagyok, a normál és az LE verzió is nagyon jó.
Ugyan a tulajok előbb-utóbb talâlkoznak a meglazuló, leeső bellcappel, de ez a hiba pillanatok alatt egy törülköző és egy kalapács segítségével gyógyítható.
A Dvarw sem maradhat ki a jóból, ës a Kayfun Lite is megérdemli az említést
Jó vásárlást, milyen kellemes teher is a válogatás!!!
Pioneer van mellette egy artemis “chutulu” - féle olyan hogy best nincs mindenkinek más jön be és mindnek meg van a trükkje hogyan lessz a legjobb a felhasználónak próbálgatni kell sajna ez ilyen dolog elég sok fajta át ment nálam is eddig ezek maradtak meg jobban
sziasztok,nekem artemis van meg egy kicsi merlin nano nem rosszak nekem jók de bevallva még keresem az igazit meg hát jó lenne nekem is még venni mtl rta t ezért figyelemmel kísérem a posztot én is.Ja meg az is fontos,hogy ne csak 2ml legyen már a tankja szerintem az mtl nek mert rohadt sokszor kell tölteni.
Namostaztán jól felkavartátok a bennem lötyögő állóvizet
Érdekes, hogy a V5 ennyire szük, mert úgy néztem, hogy levegőbeömlésre azért van rajta lehetőség bőven. Mindenestre itt most berezgett a léc.
Az Ares 2 továbbra is versenyben, mert még mindig nem halottam róla negatívat. Nekem ez a “lelógatjuk a vattát” bénácskán néz ki, kicsit olyan, mintha hiányozna onnan egy alkatrész, de ez csak esztétika, önmagában nem gátolna meg a beszerzésben.
Aminek nagyon örülök és eddig kimaradt nálam a merítésből, a ZQ és a Pioneer. Talán a Pioneer tetszik a legjobban.
Szuperek vagytok
A Kayfun meg talán még a Dwarv is érdekelne, de az már az a kategória, hogy nem hiszem el, hogy annyival jobb, mint amennyivel többe kerül. Persze lehet, hogy csak ki kéne próbálnom egyszer és onnantól a havi jövedelmemet erre költeném
Nem, nem, erősnek kell lennem
A felsoroltam közül egy Dwarv MTL lesz majd aukción.
Ahogy Tiborom írta is, klón, klón, klón. Nem feltétlenül igényel nagy beruházást, és a felsoroltak mindegyikének másolata megéri a jelentősen barátibb árat! Aztán ha nem elég a tökéletes másolat, akkor következzen az NPB (Nagy Pénztárcagyilkos Beszerzés).