Üdv. Ezt a topikot a MTL kazánok és RDA-k kedvelői számára nyitom. Saját magam is MTL felhasználó vagyok. Roppant mód kedvelem a dohányos / desszert aromákat. Jelenleg a Fő tankom egy Dvarw 16 illetve most éppen egy Berserker az első verzió. Sima és Clapton Huzal kedvelő vagyok. Nálam Ni80 vált be ízre a legjobban. 1 ohm körül természetesen! Kinek mi a kedvenc MTL kazánja? Illetve abból mi a legfinomabb?
Én nagyon sok mtl rda rdta dl kazánt végigpróbáltam, de így 4 év távlatából is a digiflavor gta siren a kedvenc mtl kazánom, sajnos már sehol nincsen, az enyém meg megmakkant (belső üveg széttört). Amit még nagyon szerettem az a taifun gt2 tankja volt, legegyszerűbb, talán legolcsobb klón volt de zseniális volt
Hello,
Vegyes felhasználó vagyok (MTL,DL). MTL vonalon 2 Dvarw klón (16,22), egy Brünhilde és egy Cthulhu 1928 teljesít nálam szolgálatot. Próbálkoztam SS,Ni80 sima huzalokkal, de jelenleg mindegyik tankot VandyVape SuperFine MTL Claptonnal tekerem, 0.8-1.1 ohm köré. 11-14w között pöfékelek.
A kedvencem a 22-es Dvarw (jelenleg BlackNote Perique van benne). A 16-os is nagyon jó főleg horpasztós afc-vel (Imperia Karavana-val töltve). A Brünhilde is nagyon jó ízeket produkál (PJ Empire Jackpot), de ott még az AFC-kkel játszanom kell hogy kiteljesedjen a szerelem. A Cthulhu zseniális kóstolgatásra, végtelenül egyszerű RDA és nagyon jó ízeket ad.
Én szinte csak Mtl felhasználó vagyok, két kazánom van amit nyúzok egy Dvarw és egy Brunhilde. Meg vagyok elégedve velük íz visszaadásban mind a kettő bőven az elvárásaim felett teljesít. De szeretném majd bővíteni a készleteket egy Berserkerrel és egy Kayfun primmal, valamint régi nagy vágyam egy Lost vape paranormal. Nagy ritkán elcsábulok a dl irányába egy Smok tfv12 baby prince-el. Vape napot mindenkinek
Lost vape es brunhilde. Igaz dl.
Asmodus Lustro Vandi vape revolver DL RTA, és Geekvape Aegis Solo Vaporesso NRG kazánban a GT Ccell porival. Ezeket nyüstölöm. A solo munkaban a Lustro otthon. Van Smok Nord 2 a zsebben mindig. Nagyon bejött az RPM porival. Voopoo vinci x, Voopoo Rex, Eleaf I just s. Mind jó. Természetesen DL.
Ezek akkor mind pont jók az MTL csoportba
Egy pici jóindulattal Ugyan is a Smok MTL is. Az Apire nautilus pedig szintén tekerhető MTL re vagy akár porival meg csak az.
Ja es a Ccell is hasznalható MTL re. Mondjuk nem a homlok horpasztósra.
Üdv ! Szintén vegyes felhasználó vagyok MTL /DL de inkább az MTL jellemző , jelenlegi készülékeim kicsit változatos felhozatalt eredményeznek : e-lips től a wismec luxotic mf MODomig pár kategória érintett .
Íme a géppark !
szia Éva. Mekkora AFC van a dwarban? Valamihez képest érzed szűknek, vagy alapból?
Szintén MTL felhasználás, de inkább levegős. Olyanra belőve hpgy lehetőség nyíljon 1 afc-vel mtlre is és szűk dlre is. Rengeteg mindent kipróbáltam, de most megalltam a probalkozasban. Jelenleg egy Aegis Solo Brunhilde mtl legnagyobb AFC-vel
Sziasztok! Abszulút MTL függő vagyok. Modból volt pár, végűl maradt egy Voopoo Drag S, Rouk RBA-val rohangálósnak és egy Asmodus Colossal ami nemrég adta meg magát. Ehelyett úton van már egy Yihi SX mini MX Class. Tankból is van pár, van egy Dvarw 22-es klónom egy Chuthulu Hastur Minim (ez a kedvenc) és egy 24-es Hasturom is, ennek eladásán folyamatosan agyalok, de egésznapos távollétekhez jó szolgálatot tesz. Most ékezik a Draghoz egy Auguse Draw RTA is. A következő kiszemelt egy Cthulhu Artemis MTL RTA. Az RDA-val már ideje szemezek, kiváncsi lennék ki mit javasol…
Próbáltam valami topicot keresni, ahová beillik a kérdésem.
Milyen, jelenleg is futó, kapható (bőven jó a klón is) MTL rta tankot ismertek/ajánlotok, ami 28-30 vagy 30+ mm átmérőjű, kapacitásra is minimum 5-6 ml, és megbízható/normális minőségű?
(Egyelőre kíváncsiságból).
Már nem hiszem, hogy lehet kapni, de a Big German gyártotta a Big Tank-ot (igen, valóban ez a neve), ami 10ml-es.
DL-ben könnyebb lenne találni. A google sem barátom jó poén kenne egy böszmébb mtl tank. Azért szimpatizálnék egy 30 mm körüli szélességűvel. Jól mutatna a nagy Yihi-n
Volt Big German tankom jó ízű