Jól néz ki, de ez vékony, ill. keskeny, 23 mm.
rengeteg 30mm-es van amúgy…most néztem a gugliba…
Én kerestem rosszul, lehet. De csak DL-t találtam, vagy régit, ami màr nem fut…
Na majd linkelek de igen inkább dl-van
Akkor olyan huzal van a képen látható hildába is?
Valhalla v2
Én csak próbáltam, de tetszett nagyon.
Sziasztok! Ugye nem haragszotok, ha felélesztem ezt a témát, mivel tavalyelőtt karácsonyi csomagomban volt 2 db RDA is. Most, hogy újra vásároltam nikotint is, meg már nyugger vagyok, nem feltétlenül kell része legyen az életemnek a hatalmas nagy tank. Mert vannak olyanok is, a By-ka V7 egyik tartozéka 7 ml -es, a nagy Dvarwok 4 ml -esek. Ezek jók voltak melóba, meg ha az ember elmegy hazulról, nem kényelmes az utcán töltögetni. Emlegettétek anno nekem hogy csináljak squonk - ot az RDA-kból, de annak házi kialakítása meghaladja a képességeimet, készen meg nem is nagyon láttam. Félek is amúgy a pumpálgatósditól, hogy nem úsznám meg szárazon. Inkább csak csepegtetek. Itthon székben ülve, amikor nálam az utántöltő, könnyedén megoldom. Indokaim hogy miért is szeretném őket intenzívebben befogni, egyrészt ízesebek a nagy kazánoknál, és jobb a TH -juk is, meg talán takarékosabban lehetne bánni a liquiddel. Az egyik az ilyen Wotofo / STNG: https://www.wotofo.com/pages/wotofo-stng-mtl-rda A másik meg egy Chtulhu 1928 -as. Eleinte a Chtulhu tetszett jobban, mert abba több liquid fér, minimum olyan 1 ml-es tartálya van, a STNG viszont egy teljesen új, annak jók a tömítései, Chtulhut fel kellett újítani, hogy ne folyjon. Felújítottam bennük a tekeréseket, 28 GA SS316 szálhzalból 2 mm-es átmérőre. Szerintetek is a vékonyabb tekerést könnyebben körbe tudja járni a levegő, s jobb íze lesz, mint a 2,5 átmérőre tekert claptonnal? Van köztetek, aki az RDA-kat tartósabban használja, nem csak kóstolásra? Most, hogy újra van nicotin, hirtelen fontos lett a TH. A nagyobb Dvarw-ok ezért átmenetileg fiókba kerültek. A By-kákon most érzik a high -end, hogy TH-sabbak a Dvarwoknál. Azokál a tekerést talán feljebb kéne emelni. A Dvarwok ráadásul a nic nélküli (Akkor viszont sokkal több gőz kell!) pöfékelésekhez claptonnal lettek szerelve, egyelőre nem akarom újra tekerni, majd ha emezeket megunom, vagy nikotinszegény periódus jön vissza nálam valamiért, arra hagyom.
Ha nekem működött a kamionban, vezetés közben is, akkor neked is működnie kellene…