Szeretnék rta kazánokat újítani, dl-t és mtl-t is, ebben szeretnék tanácsot kérni, hogy ki mit ajánl. Mivel nekem kellene dl, ezért én már elkezdtem szemezgetni geekvape kazanokkal, de nem tudom mennyire jók, esetleg mi az amit érdemes beszerezni. Feleségem mtl-s, ezért ebben a kategóriában nem is nagyon tudtam merre induljak márkát tekintve. Egyúttal a tapasztaltabbak véleményére lennék kíváncsi, hogy milyen vattàt és huzalt érdemes vásárolni? Előre is köszönöm a tanácsokat! Szép napot!
Szia @bornfree! Mtl-ben tudok tanacsot adni. Szerintem jó ár-érték arányú és finom ízű, rengeteg levegő beállítási lehetőséggel a Berserkert tudnám ajánlani ezen belül a v2 minit!
Szerintem a legegyszerübb a megépítése, egyedül a vattazast kell kitapasztalni! https://www.vaporism.cz/vandy-vape/vandy-vape-berserker-mini-v2-mtl-rta/
Vattának a Cotton clouds-ot és huzalnak a ni80 28ga, vagy az ss verziót!
Én mostanság teljesen átálltam a mujira.Könnyű dolgozni vele kevesebb megy kárba.Tartós is,hamar betörik.Innen szoktam rendelni.Huzal is van sokféle.Most pont van 15% kedvezmény
Nekem van egy Geekvape Ammit 25 DL tankom. Nem mondom eleinte meggyűlt vele a bajom, de aztán kitapasztaltam és ma már barátságban élünk.
Ha nem akarsz túl sok problémát, akkor DL-ben az Augvape Intake-t ajánlom jó szívvel. Jó ízeket produkál és mivel felső levegőzésű folyni sem bír.
MTL-ben a Berserker Mini jó választás, vagy a nagy kedvencem a Brunhilde MTL.
Kezdésnek ajánlom, nekem elsőre is tök könnyű volt
Bár nekem nem szoktak különösebb tekerési gondjaim lenni, lehet, hogy ez a szupererőm
De jó, neked végülis mindig igazad van
Egyrészt igen, mindig igazam van, másrészt meg elég sok hildás panasz volt itt az oldalon, melegedés, vattázás, íz kérdésben stb. Nem azt mondom, hogy nem jó tank, csak nem ezzel kell kezdeni, az elején fontos a sikerélmény szerintem.
Én ezért tudom ajánlani a exvape expromizer v1.4-et, mert ezt még én is elsőre beüzemeltem, ami nagy szó, mert veled ellentétben nekem az a szupererőm, hogy semmit nem tudok elsőre megtekerni.
Különbem meg ha könnyű tekerésre meg vattázásra vágysz, akkor van ez Kayfun Lite, ajánlom figyelmedbe
Tudom, hogy még nem volt alkalmad kipróbálni, de egyszer majd szerezz be egyet