Nekem is a NI80 as huzallal hasonló problémáim vannak ! Nem tudom használni !
Arról sem feledkezzünk meg amit Zoli76 írt fentebb ! "Tekerés is túl magasan van, lehet…
Íz gyenge, th sok. " Nagymértékben szerepet játszik , főleg hogy ízeket sem produkál az RTA !
Már rendeltem ss huzalt és kanthalt is!
Meglátjuk! Ha ez sem fog beválni, bár szerintem nagy rá az esély, hogy így már jó lesz, akkor próbálok a levessel is kísérletezni!
Neked is fulladós-köhögős tüneteid voltak?
Sziasztok!
Megjöttek ma a huzalok, gyorsan tekertem is egyet!
Kinga javaslatára sima szálhuzalt tekertem!
Jelentem, hogy sokkal de sokkal jobb a helyzet!
Nem köhögök rögtön minden slukknál!
Próbálok most az alapleven is állítani!
Akkor a pg is okozhat allergiát/érzékenységet? És akkor úgy kellene kevernem pl, 70ml vg-30 ml pg?
Én vettem 100 ml alapelvet. 70vg/30pg. Ehhez tettem 2*10ml 20mg-os 50/50 nikotin, és 6 ml aromát. (elosztottam 2 felé, és úgy 3-3ml aroma,) és így nekem tökéletes mtl-re.
Annyira nem szoktam ezzel szöszölni, bár lehet kellene! Azzal sem szoktam foglalkozni, hogy mennyivel hígul a nikotin is benne. Úgy voltam vele, hogy az nem sok, annyi belefér. Na most. Volt még 15 ml 50/50-es nikotinos alapom, mivel ez 50/50-es és a nikotin sóm is az, így úgy gondoltam, hogy akkor rákeverek 40 ml vg-t és 10 ml pg-t plusz 20 ml 50/50es booster. Ez így megközelítőleg jó lesz? Nem akartam sok mennyiséget, elvégre csak tesztelem!
Megérte odafigyelni a suliban. Szakmán tanultunk bizonyos vegyszerek/fémek élettani hatásáról, esetleges allergiás reakció, és amint megláttam, hogy Ni80, ki is égett a villanykörte a fejem felett