Tovább küzdöttem ezzel az építősdivel…
Próbáltam többféle huzalt, tekerést, magot, vattát! A helyzet mindig ugyanaz. Fulladok, köhögök tőle, erősnek tűnik. Csökkentettem a nikotint is, hátha az, de ez sem vált be.
Járt már valaki így, mit tudnék még megpróbálni?
A gtx tankomtól nem köhögök, semmi bajom.
1,5 éve tettem le az analógot, mert várandós lettem (soha nem gondoltam volna, hogy valaha sikerül majd letennem),és így elég nagy volt a motiváció, hogy ne dohányozzak! Szülés után nem akartam visszatérni az analógra, de hiányzott a nikotin, viszont azt sem akartam, hogy a babám a büdös cigit érezze rajtam, így az iqos mellett döntöttem. Mielőtt csúnyán néznétek rám, 3 hétig tudtam szoptatni, aztán elapadtam sajnos, így már semmi nem korlátozott benne, hogy a hiányomat valahogy pótoljam. Na szóval iqos. A heets nagyon drága, aztán gondoltam, hogy akkor e-cigi! Ez tök jól is megy fél éve kb. Nem értem, hogy miért köhögök az rta-tól, a porlasztós tankomtól meg semmi bajom!
Azt hozzáteszem, hogy a környezetemben senki nem köhög tőle, csak én! Szóval ha más nem köhög tőle, akkor a hiba bennem lesz. De mi?!
Ha bárki tapasztalt hasonlót, szívesen meghallgatnám!
Előre is köszönöm a válaszokat és további szép napot Nektek!
Hali.
Én 80vg/20pg alapot használok. Ehhez jön a pg-ben áztatott aroma, ami max 5%. és 50/50 alapú nikotin. (100ml-hez, max 2x10ml, 20mg/ml.) sosem köhögök tőle…
Ennél pedig lágyabb és neutrálisabb levest el se tudok képzelni.
Milyen tank?
A 13 wattot ha leveszed 9-10-re?
Engem a pg köhögtetett, a vg folytott anno.
3 nap és megszoktam, 70/30 pg/vg.
Hellvape MD mtlrta. Lehet itt lesz a gond, kipróbálok 70/30-as levest! Nálam is ez van, köhögős-folytós! Csak fura, hogy porlasztós tanknál semmi gondom ezzel!
Igyekszem megfejteni! Azért is írtam ide, mert azt gondoltam mást már nem lehet változtatni, erre tessék, az alapra nem is gondoltam! De egyébként ízben is gyenge nekem, a gtx one még mindig simán lepipálja!
Múltkor az miatt is kaptam itt segítséget, állítgatom azt is. Minden nap csinálok új tekerést, próbálkozok, próbálkozok…
Megvettem a szép lost vape modot, hozzáillő lilás hellvape tankot, erre ez van. Mindig az a vége, hogy inkább szívom a gtx one-t. Közben meg dühöngök, hogy ennyi pénzt “kidobtam” rá, és nem használom, csak néha néha beleszívok és nyugtázom, hogy ez még mindig sz@r!
Pedig olyan gyönyörűséges szett lett ez nekem!
Mielőtt belekezdtem az rta világába, a legvadabb rémálmaimban sem gondoltam volna, hogy ez ennyire bonyolult lesz. Gondoltam megtanulom az építést, és élvezem a vapelést, sokkal finomabb ízekkel, mint eddig. De úgy pofára estem, hogy csak na!