Sziasztok!
Ismét én…
Kezdem feladni ezt az építősdit!
Mindegyik rta ilyen hangos? Fröcsög a likvid a számba, olyan erős a torokhatás, hogy majd megfulladok…
Ha épp sikerül jól megépíteni és nem fröcsög, akkor meg nagyon erős. Már jóval fentebb emeltem a tekerést a levegőzéstől, hogy enyhítse a torokhatást, de kb semmivel nem lett jobb. Ni80-as mtl clapton coil 0,9 ohm. Azt hittem, hogy az rta-k sokkal jobbak lesznek a porlasztós megoldásnál, de eddig a közelébe sem ér. Sem ízben, sem sehogyan sem.
Lehet én vagyok béna, vagy tényleg ne várjam azt mint egy porlasztós tanknál?
Szia Anita! Milyen tekerést próbáltál? A tekerést a levegőzőhöz minél közelebb 1-2mm max akkor kevesebb a Th. A köpködés a kevés vattát ok lehet!
Szia először is nem feladni
Ha felemeled nagyobb a th .
Ha fröcsög akkor kevés a vatta
Sima szálhuzal nekem jobban bejött bármelyik tankomhoz
Igyekszem, igyekszem, de mindig az a vége, hogy szívom inkább a porlasztós tankom.
Nem tudtam a th-t mivel enyhítem, de mivel teljesen le volt állítva, onnan már csak fentebb lehet, ezért állítottam feljebb, hátha…
Szia @Anita fröcsögés ahogy fentebb említette a@Zolika az vattának tudható be én is a szálhuzalt ajánlom …
Meg kell idéznünk @Donat -ot ő tud segíteni,neki van Md-je
Úgy csak a th nő és vesztesz az ízből
Talán mint ha…kevés lenne a vatta első fotón a jobb lukacskájában így elsőre a másodikon sztem magasan van a tekerés azért nincs ízed és olyan lapos a vattád próbálj vállat csin. neki
Jó jó, újravattázom, a tekercset lejjebb állítom.
Azért van fent, mert előtte lent volt, és pffff hát úgy köhögök tőle, hogy jajajjj. De próbálkozom akkor mégegyszer (meg nyilván majd még sokszor)!
Próbálj ki nikotin sót, annak kevesebb a thja. Vagy kevesebb nikotin kell…
Nikotin sót használok már egy ideje, kb 7,5-ösre keverve
Akkor próbálk ki 5-tel milyen.
Ha a porlasztós tankkal vagy megszokva akkor kissé nehézkes lesz az átállás, de az rta kazánok jobbak. Csak el kell teljen egy kis idő amig rájössz, a részletekre, nyugi, idővel menni fog az is… Viszont itt jó helyen vagy. Itt mindenki azon van, h segítsen.
Olyan aranyosak vagytok!!!
Pedig már 2 napja szenvedek, csak nem mertem írni, merthogy tuti csak én lehet ilyen pancser és tiszta gáz…
Mehet az még lejjjebb…
Tessék írni itt sok jó ember van
Akkor olvass vissza a sorok között, és látni fogod, h én mennyit szenvedek a brunhilde mtl kazánommal. De egy dolog tiszta… Nem adom fel könnyen.
Ha megfekszem is, de akkor is megépítem,… Nehogy már a nyúl vigye a puskát…
Így 3 jével.