Szerintem ilyen szempontból mazochista a Kinga…
Tudom, voltam mod, admin. Van varázsa
Nem érzem többnek magam tőle. De van varázsa, csak nem tudom mi.
De láttad a szmájlit is, ugye?
Különben nem kis meló, amit végzel, nonstop köszönet és tisztelet ezért.
Láttam persze. Nincs ezzel baj. Csak néha jól esne, ha oda írnátok ahova kéne. De természetesen állok mindenki rendelkezésére. Átrakom, ha nem oda való.
Köszönöm, ez jól esik.
Ez tök jól néz ki…
A koponya se rossz
Kár,hogy nem értem rá olvasgatni.Egyből írtam volna,hogy Kanthalt vegyél.Én az ss-t sem próbálgatnám.Abban is van nikkel.
Nekem ilyen gyorsan nem jönnek ki az allergiák mint neked,pedig 4++++ nikkel allergiám van.De sok éve semmit nem használok(tudásom szerint)amiben van nikkel,így,ha érintkezik a bőröm a farmeron nikkellel,nem okoz gondolt.
Vettem kanthalt is. De most a gyenge íz miatt pihentetem a dolgot!
Igen,olvastam.Ahigy az ss-t isArra írtam,hogy én nem is próbálkoznék vele
Én is elkezdtem egyre sűrűbben köhögni, de nálam a 70/30 VG/PG 60/40re váltása hozta elő…öntök hozzá még VG-t és ha igaz akkor tünetmentes leszek egyből
Bocsi, elsikkadt, pedig válaszolni akartam.
Szóval: Többet nem is tudok nyilatkozni a témában. Agresszív allergiánál anafilaxiás sokk is előfordulhat, szóval aki tudja, hogy fémérzékeny, az óvatosan próbálkozzon BÁRMILYEN nikkel tartalmú huzal/porlasztó használatával. A Ti huzal ami még necces, de az az állítólagos spontán gyulladása miatt (azt nem szokták edzeni tudtommal) + TiO2 egészségre ártalmas mivolta miatt. Igazából a Ti huzalhoz sose jutottam hozzá, nem is sűrűn előforduló példány, sose kísérleteztem vele.
PG allergia úgy látom volt már tárgyalva a fórumban, azt nem részletezném.
És az SS huzallal jobb lett végül? Volt idő kitapasztalni hosszabb távon mostmár.
Igen, sokkal jobb lett! Most pihentetem az építést, de sokkal jobb lett a helyzet, amég azt szívtam! A következő tesztelés a kanthal lesz! Köszönöm az érdeklődést!
Mi a helyzet így fél év után?
Ha megoldódott, mi hozta az eredményt?
Nagyon hasznos lenne…
Előre is Köszönöm!
Szia!
Igazából letettem az építésről. Nem tudom, hogy én voltam béna vagy mi volt, de nem hozta azt az élményt, mint gyári porlasztós kazánnal. Így visszatértem a porlasztósra. Hogy a köhögés attól volt-e, hogy nikkeles huzalt használtam, hát a fene tudja! Most is van, hogy köhögök, de szerintem csak attól, hogy sokat szívom!
BLaci üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2022. dec. 9., Pén 18:29):
Szia. Én is majdnem letettem az építésről, de anyagiak miatt abból kellett építkeznem, ami van. Belefutottam abba, hogy bármit, bárhogy csinálok irritálja a torkom. Le se tudtam tüdőzni, ahogy elkezdtem letüdőzni egyből ki is “köptem”, köhögtem, annyira irritálta a torkom. Kivéve a bishop, annál sokkal jobb a helyzet. Viszont dvarw-nál kínlódtam. Ennél is és más tanknál is észrevettem, hogy nem lesz kevesebb a TH akárhogy lenyomom a tekercset. Vagyis lehet, hogy nem a TH, de a torok irritáció nem szűnik meg. Feljebb emelve nagyobb afc-vel nekem pl sokat javult. A dvarw-ot majnem elküldtem nyugdíjba, de a kísérletezésnek hála maradt A nagyobb, 1,5-es afc és a 3,5 ml tank cseréje a nagyobbra megoldotta. Úgy szívom mintha nem is létezne TH meg torok irritáció Sokat változik a szervezet analóg után, akár hetente, iszonyat sokat, hónapokat kell kísérletezni… A segítségek csak útmutatás, minden szervezet más. Az tény, hogy a porlasztósok nagyon jól el vannak találva… ha nem lenne drága a tekeréshez képest akkor én is porlasztóznék lehet… Minden esetre ha újra építésen gondolkodnál és hiányozna valami akkor írj, max pár km-re lakom