Mono aroma ízek eper,banán stb

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani olyan mono ízt aromában ami hűsítő nélküli és fini?

Elsősorban édes igazi eper,banán ízt keresek.

Probáltam eddig eliqvid france epret,capella epret,banánt de nem az igazi.Kiváncsian várom ki mit ajál.:slightly_smiling_face:
Jelenleg A&L sinigami zero sweet zöldalma van porondon ez bejön, nagyon jó.
Kiandy shop colája lesz a következő.

6 kedvelés

FlavourArt, Inawera régebben jók voltak “mono” gyümölcsízekben. Gondolom még lehet kapni valahol…

7 kedvelés

Esetleg a Solub!?

Link privibe’!
:saluting_face:

6 kedvelés

Lacáéknál is vannak sima gyümis aromák.
Nézd meg őket…
Ár/érték arányban is jók

8 kedvelés

Hát, ami Solub nálam megfordult…szóval lehet bele próbálkozni, de egyrészt olcsó cukorkaízű műgyümölcsök, illetve bekeverés után néhány hét, és elromlik az ízük, nem tartós.
(Ez csupán saját tapasztalatom bő 2 évvel ezelőttről, tehát nem biztos hogy objektív).

8 kedvelés

Csak, mint lehetőséget vázoltam fel a tényállást. Nekem 1-2 volt ami ízlett, de nem jellemző.

Love It Snack GIF by The Roku Channel

5 kedvelés

Ahogy Tamás mondja:Laca féle epret nagyon dicsérik eper íze van valóban próbáltam.(bár én nem szeretem)

8 kedvelés

TPA föleg, amiből dolgozott…ha jól emlékszem. Na, azoknak van jó eprük, sárgadinnyéjük, barackjuk.

6 kedvelés

Taklope saját márkás eper. Tökéletes :+1:

6 kedvelés

Nem tudom míből készítí de finomak

4 kedvelés

Szia.

A taklope aromákat honnan lehetne beszerezni?

Kérnék linket magànba.

Köszönöm.

3 kedvelés

Esetleg valakinek van tapasztalata az aromapalotás RGNCY 10ml fagylalt aromákkal kapcsolatban?

3 kedvelés

Egy ember gyermekét biztosan tudnék manapság mondani F.T :joy:
Manapság ő kap onnan ezt-azt :grin:

6 kedvelés

Igen azt láttam odaát több vidibe is.

2 kedvelés

Oda húz a szive ahol még nem volt és kap ajándékot meg (pénzt) is :joy:

7 kedvelés

No igen elötte meg máshol…Akkor az volt a tuti.Odaát jókat mosolygok a hsz.eken.

De ahogy az egyszeri ember megmondta kinek a pap kinek a papné kinek a lánya!:joy::joy:

3 kedvelés

Csak a Misebor :joy:

3 kedvelés

Mivel Zolika nem stoppolta, ezért én vinném a lányát… :rofl:

Egyébként TPA Gránátalma. A sima, nem a Deluxe. 5-6 litert szívtam el belőle kb annó… :wink:

Dobsz mellé egy TPA RY4 Asiant, és nincs ízvesztés sem. Mi annó így csináltuk, mikor még nem voltak csillivilli fenszi aromakomplexumok…

7 kedvelés

Tpa-ból a bitter nut-ot próbáltam, (keserű dió, dohánnyal) na, az nagyon ott volt. De az már ugye nem passzol ide, mert nem mono íz. Én rá próbálkoznék, hiresebb, nevessebb gyártónál is.

2 kedvelés

Épp írni akartam, de megelőztél, hogy nemrég tett fel róla videót, a f@szi.

4 kedvelés