Sziasztok!
Szeretnék véleményt kérni tőletek néhány aroma márkával kapcsolatban.Érdemes-e kipróbálni,mert én még nem próbáltam egyiket sem.És hátha van köztetek olyan személy aki már próbálta,és van tapasztalata velük kapcsolatban.Ezek lennének:Inawera/Solub/FlavourArt/Molinberry.Köszönöm ha tudtok segíteni,mielőtt jól berendelek belőlük További szép napot.
…sajnos puding próbája az evés…van akinek vacak van aki meg ezeken él…
Inawera aromákból kóstoltam nèhányat.Gyümölcsös,illetve dohányos vonalon.Általánosságban elmondhatom,hogy egyikben sem csalódtam mèg.4-5%-os keverési aránnyal nekem megfelelnek.Ár-èrtèk szempontjából teljesen jók.
Ne viccelj persze hogy próbáltam mindből párat
Ezek az aromák szinte mind keveréshez valók,mármint magában is és más aroma “feljavítására”is.
Az Inawera Desert ship-et magában 4-5% ban keverem 50-50 alappal és nekem ízlik
Szia!
Akkór azt mondod egy próbát megéér
…például aromamester összes dohis aromát behúztam (…én mindet 10% ra húztam …majd hígítottam ha kellet)…pedig noném…mind vállalható finomak, …meglepődtem…még az ánizs dohi kombó simán szívható pedig ,hogy a fenébe jön össze a kettő…vagy a szegfűszeges…stb
Én személy szerint solubot nem,de a többit igen. Ismétlem feljavítani ha nincs más akkor jók
Szia!
Akkór adhatok neki egy esélyt?
Persze,szerintem nem fogsz csalódni bennük.
Molinberryt nem ismerem.
A Solub nálam 1-2 kivétellel nem vált be.
Fa, Inawera gyümölcsízek jók, meg 1-2 karamellás téma.
Szia!
Én is azokra az ízekre mennék rá.
Igazából a dohányos ízeket nem nagyon kedvelem,pedig 35 évig szívtam azt a sz@rt
https://www.youtube.com/@ElAlquimixtaLowCost
https://www.youtube.com/@DIYorDIEvaping/search?query=molinberry
esetleg pillants rá előbb,persze nem egyforma a szájízünk
Desszert dohányt keress én sem vagyok sima dohányos vonal kedvelő de azok nekem tetszenek
Karamellás,vaníliás,cseresznyés dohányimmitációk vagy ennek keveréke.
Köszönöm iránymutatást rá nézek
Idáig a RY4-t kóstóltam az aromamestertől de igazából ízlett csak nekem nagyon száraz érzést nyújt.Mondjuk DL-ben nyomom
Gondolom MTL-ben teljesen más élmény a dohányos cucc,de lehet adok neki még egy esélyt.Hátha
A felsorolt gyártóktól egyik sem gyárt akár dohányhoz hasonlító aromákat. Még talán az Inawera Pyramid, meg a Desert, ami vállalható, mint pótlék.