Kíváncsi vagyok… Múltkor egyszer azt mondtam, hogy szerintem a citromos WC illatosítóra hajazhat. Aztán kaptam olyat, amiben van… Gondoltam, teszek egy próbát ezzel, mert a kapott löttyben baromira ízlik. Nem mellesleg, most már kb. minden mellé el tudom képzelni.
De… valami jóféle málna és eper még hiányzik. Ötlet? Inawera málna nem jött be.
Tedd át, aztán megsúgom hogy az lh málnája nagyon finom, igazi savanykás málna ami cukormentes
Hogy mit csináljak? Köszi!
Hello.
Dinner Lady Berry Blast,meggy és málna keveréke de inkább a málna dominál,nekem az egyik kedvencem.De a gyártó által javasolt 10% helyett én csak 5%-ba keverem mert nekem sok a 10%.
Én most pont ezt (is) szívom. Igaz, ez tejszínes eper-málna, de nekem bejön. Nekem az a piros-fehér csíkos retro cukorka jut róla eszembe. Állítólag az illata is jó, de a sajátjaimat sosem érzem.
Tiszta gyümölcsként ajánlom az Inawera és Flavor Art aromakat is semmi bonyolultság, korrekt gyümölcs ízek. És nem drága.
Köszi mindenkinek!
Az Inawera nekem nem jött be. A többivel teszek majd egy próbát, apránként.
Nyilván ahámy ember, annyi féle ízlés és ízérzet.
Málnából én eddig kettőt próbáltam:
LiqudHall Raspberry - Nagyon bejött, adta nekem a picit szúrós picit savanykás igazi málna ízt
A&L - Kro-mignon - az ajánlott 6% keverési arány helyett még 18%-ban se nagyon van íze. A végén tettem bele 2% Cirkus Lemon Ice-t, azt lehet csak érezni belőle párom szerint málna illata sincs a gőznek…
Napokon belül érkezik egy rendelésem, abban még van 2-3 féle málna, majd jelentkezek ha eszembe jut, de elsőre most nem a málnát keverem be
“az ajánlott 6% keverési arány helyett még 18%-ban se nagyon van íze”. Az nem gyenge! Nekem az Inawera ilyen, én is adtam még hozzá, de semmi.
Köszi!
@Zoli76 - Tudom-tudom, olvastam! Ez van.
Nem aroma sajna, SnV de a miénk, ja és nagyon tutik!
https://vape42.hu/termek/mj_strawberry.html
https://vape42.hu/termek/mj_raspberry_original.html
Ezzel nincs mellé nyúlas
Hogyan tudjátok kivárni az érlelési időt? Nekem már ennyitől is folyik a nyálam, hát még ha érezném az illatukat is…
Jó mivel fűtesz ? Van e radiátor ? Az érlelés miatt kérdezem nem kell máson agyalni
Nekem az MJ, mindig is rögtön fogyaszthatóak voltak!
Nem várom ki, közben kóstolgatok
Arra lennék kíváncsi hogy lehet e bővebb lére engedni mint a legtöbb longfill esetében ?
Távfűtés van.
Minek jó az ahogy van, legalább rögtön fogyaszthatós!