Fura egy csávó, az biztos, mert évek óta dobja a videókat fel, de egy taifun, kayfun, dna, dicodes, svoemesto, egy dohány kívonatról soha semmilyen videó nem volt. Így érthető amit írtál, korábban..
Nagy dl fan a srác,kivonat az drága neki,főleg hogy nem szív mtl kazánokat.
A nagy cégek nem küldenek neki
Vannak ám dl-ben is jó cuccok. Steampipes cabeo, vapor giant, imist gryfus… stb… de úgy, ahogy írod. A nagy cégek melózik öt.
És nagyjából minden highend cuccnak vannak klónjai is. De még azok sincsenek jelen nála. Ami, ugye már kevesebbbe kerülne mint az eredeti.
És amiket irtam példának, azok is inkább a középkategória felső része..
Előbb-utóbb a pár hónapos használatra alkalmas kommersz modok és az egyéni ízlésre, de elutasítva a dohányos vonalat, mégis a kapott, így némi pressziót követően lelkendezik a tesztelt levesekről, pár perces bekeverést követően. Már láttunk mobiltelefonokat is, mi jöhet még Vorwerk porszívóügynökként favorizálja annak hasznát-lehetőségeit izzadságszagúan kapcsolva a Vape világához…
Nem beszélve arról, hogy mennyivel gazdaságosabb egy BYD-vel kiruccanni a határon túli boltokba, szinte nyereséggé átfordítva a vásárlást?
Nos nekem ez már komikus és emészthetetlen…
Az eddigi munkásságát nulláza le a jelenbe…Sajnálom, mert habitusa-retorikája alkalmassá tenné, de így a piac kurtizánjaként nagyon félremegy…
Szia @Lawicska !
Éppen az előbb kevertem be egy a&l ananász aromát. A címkén 5% van feltüntetve hígítási aránynak (szerintem ez így eléggé gazdaságos).
Bő egy hét múlva megkóstolom, akkor majd nyilatkozom róla.
(Egyébként nálam is nagy kedvenc az a&l shinigami aromája).