K.b. egy èves samsung 40T akksival használom,ja ès láncslukkoló vagyok,ha ez számit valamit.
Köszönöm szépen az infókat! Mindenképp ránézek erre is, de a srácok a korábbi hozzászólásaikkal már eléggé ráfeszítettek a 21700-as modokra.
Köszönöm János!
Ha tényleg hímestojás, akkor ez a mod nálam sajnos kiesik. Mondjuk a mostanit sem ütöm kalapáccsal, de nem szeretnék még plusz energiát arra fordítani, hogy babusgatom az eszközt (annál jóval lustább, és ittasabb vagyok néha ).
Mostanában sokan veszik ezt, hátha.
Még egy nap, és annyi ajánlat lesz, hogy vaper legyen a talpán, aki eldönti!
Én úgy gondolom, hogy mind jó mod amiket ajánlottunk, innen én a kinézet / ár alapján döntenék. Illetve nekem az egy akksis megoldások állnak kézre.
(Az aegis mellé még hozzátenném, hogy többször is leesett targoncáról menet közben, a tank üveg ripityára tört, a modon karcolás se esett.)
A jelenleg könnyen fellelhető modok közül akkor a Thelema Solo v. Aegis max 2 ami neked jó lehet. A quest chip kb. a legjobb elérhető olcsó megoldás mostanában, sokoldalú, jó akkukezelés, értelmezhető TC; a geekvape féle AS is elég megbízható darab.
A Foxy One egy kicsit kényesebb, tud kopni szépen, a chip teljesen ok, de nincs TC, viszont ez a legkissebb és az előző kettőhöz képest egy ergonómiai csoda, messze a legjobb a használati érzet(ez személyes vélemény + minimál design, nekem ez a nagy kedvenc)
De ha nem akarsz egy csomó pénzt beleönteni ebbe az egészbe, akkor a probléma megoldása egy külső töltő+csereakku(igen, a pokol tüzén…)
Ma én is a Thelemával szemeztem és valószínűleg ő lesz a befutó. Nem utolsó sorban azért is, mert, modostól, tankostól, töltőstől, akkustól be tudok szerezni mindent a liqudhallról. Egyedüli apró szépséghiba, hogy a liqidhallon a 21700-as akksikból nincs olyan fenenagy kínálat, de szerintem adok a sonynak egy esélyt… Mi baj lehetne, ha úgy töltöm, mint bármelyik normális ember?
Csak egy picit borzolnám tovább a kedélyeket…
https://www.lepetitvapoteur.com/en/mod-box-/10962-thelema-solo-discovery-pack.html
Hát nekem túl szép ez a mod. Mindig az az érzésem, hogy ha elejtem ennek rotty… Túl csicsa és túl innovatív… Én ilyen régimódi gyerek vagyok na…Aksikezelésével nincs gond sztem… 40W-300-350 puff körül teljesít…Én egy csomó funkcióját nem használnám, ettől függetlenül azt mondom, hogy egy jó mod, csak nekem túl “sok” és túl “hímes tojás”…pont azt szeretem az Aegis Max-ban is hogy elég puritán…egy üzletkötős v irodista palinak biztos jó de nekem karabantóként (festés, szerelés, fűkaszalás, stb) fontos hogy ne kelljen babusgatni a dolgaimat… A telefonom is por- csepp- és ütésálló…
Tegyük hozzá, hogy a Foxy One már szinte nem is kapható. 1 helyen látok per pillanat ahonnan postázzák is hozzánk…és az is csak 2 színben, 50Eur+pk-ért
A Foxy One nekem is nagyon tetszik és itt még akciós is ebben a színben:
Álltalam többször próbált, megbízható bolt.
Én is a munkakörnyezetem miatt, bő egy év után, elkeztem barátkozni az “ugyan nem zsebbarát, de legalább nem is műanyag” modokkal. Nincs semmi baj, ha van benne anyag. Megtérülni látszik…
ui.: @Janos_Groszeibl és @Zolika Sokat gondolok ilyenkor rátok:
Köszönöm
Nálam még mindíg szuperül műkszik,igaz már nem mehetek vele rangos helyre(nem is járok )mert eléggé látszik rajta a használat viszont az akkukezelés (21700) bőven hozza a napomat mtl-ben pedig azon veszem a levegőt is
Örülök ha néha eszedbe jutok
Most vehetem meg mindkettőt… Álljatok már le!
Üdv a klubban…!
Egy mod nem mod
Nos,csak nem hagyott nyugodni a dolog,főleg azért nem, mert nem szeretnék itt hamis információkat megosztani.Arról nem is beszélve,nehogy valaki a “nem valami jó aksi kezelése” miatt húzza le a listájáról a Kroma 217-et.
A teljesen feltöltött, egy éves samsung 40T akkumulátorral újrateszteltem.
Így 12 Watt-on 0,6 Ohm értékű szálhuzal tekeréssel,684 puffot sikerült kihoznom belőle.
(Csak ritkán használom ezt a modot,és biztos,hogy az akksi sem volt 100%-ra feltöltve).
Én 1Ohm felett használom…így akkor nem rossz az aksi kezelése
Köszi! Kövit megpróbálom 1 ohm fölétekerni.