Mod vásárláson gondolkozom, és hatalmas dilemma előtt állok!
Szóval, jelenleg egy egyaksis (18650) Innokin Coolfire Z80-at nyúzok. MTL ben tökéletesen elég volt a két akksi 1 napra, viszont DL-ban már vinni kell a töltőt magammal. Meghát az ARbiter 2-őt sem tudtam még dualba kipróbálni. Szegény mod is kapott bőven már, szóval megérett a dolog hogy vásároljak magamnak egy új modot
Mivel sokat cipelem, és sokat járok poros koszos helyeken is, így fő szempont lenne a por, víz, és valamennyire ütésállóság, valamint hogy kibírja a napot.
Amikre eddig fájt a fogam:
Lost Vape telema Solo
Lost Vape telema Solo
Oxva Unibox
Geekvape L200
Geekvape Max100
Mivel már egy éve intenzíven nyúzom a két 18650-es aksimat, lassan ők is megérnek a cserére, szóval mindehogy kellene vennem minimum 4 akksit (2 db 21700+2 db 18650, vagy 4db 18650)
Szóval szeretnék kérni véleményeket, ajánásokat tapasztalatokat akksi, illetve mod téren. Ti rutinos vaperek hogyan gondolkoznátok?
Amíg 2db 18650 több mAh mint 1db 21700 addig ez nem kérdés…inkább olyan mod-ot találj aminek kiváló az akkukezelése és bírja a strapát. Akkuválasztáshoz itt egy friss márkafüggetlen teszt:
A por, vízállóság miatt én valami “zártabb” aksi tartós mod-ban gondolkodnék. A Thelema szép, jó, simán elmegy egy napot egy db 21700-al de “csak” két db mágnes fogja az akku fedelet.
Nem volt Thelema-m, de nem jól emlékszem, hogy rengetegen fikázzák a konstrukciós hibája miatt?..(tűzgomb cseszteti a kijelző kábelét)
Mégis több ajánlást láttam rá mostanában itt
Őöö Geekvape fanatik mondja hogy geekvape. Munkásnak kiváló solo, max, max 2 . Jelenleg egy solo TC 100 van nekem de egy nap egy akkurta-val 12 óra munka és amit azon kívül még használom sac 16 óra nyúzás
Én is ezek felé hajlok.
Annyi hogy L200, vagy Max 2 100 között megy a vacila
Kéréds hogy a Max 2 db 21700-al lehozná e a napot, illetve ha dualba építem az Arbiter 2-őt akkor 70W környékén bírná e a kiképzést. Jelenleg 30-40W között vapelek DL-ben, MTL-ben pedig 15-20W között.
Nem tervezek hatalmas gőzágyúkat venni a közeljövőben. Szeretnék egy masszív jól kinéző modot, amibe nem kell 2 óránként akksit cserélni
Igen, de 2 napja nálam a top az, hogy a dl tankon a levegő minimumra van nyitva és mtl-ként szívom 810es drip-pel 16-17 watton, 0.6-0.7 ohm-on. Hangyapöcsnyit kevesebb TH, de a bőségesebb gőz feledteti…és nem kell, hogy horpadjon a homlokom hozzá Dohány íz is megvan annyi bőven, hogy 7/24ben is bírjam.