Szia Slezi!
Nagyon köszi a segítséget, de eldőlt már a dolog, Thelema solo lesz a befutó első körben.
Én iStick Pico 21700at használok és gyalázatosan szar az akkukezelése. A napi 15ml leveshasználatot (22Watton DL-hez) legalább 2 feltöltéssel tudom csak elérni. Nem ismerem ezt a mod-ot, de én már biztosan nem vennék iStick-ot.
Jó választás, nem fogsz benne csalódni!
Nagyon köszi a segítségeteket skacok!
Pár napja megjött a Thelema solo mod és az Mtl Brünhilde tank is (átvételkor kicsit fel is állt). Nem csalódtam bennetek, zseniális termékeket ajánlottatok!
A 21700-as akksi full feltöltést (rendes akkutöltővel) követően úgy áll, hogy 12,5-13,5 watton belepuffantottam 897-et és még így is 26% a töltöttsége. Az 1 nap zavartalan vapelés így simán biztosított, a foglalkozás elérte a célját.
Még 1x köszönöm Nektek, mentem színni!
Amikor már szinte minden meg van amit gondoltam, akkor miért nézegetek modokat?!
Baj van. Hm
Ráülök a kezemre. Mondjuk nézegetés még nem vásárlás.
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy 21700as modoknál józan áron van olyan, ami kicsi igénytelenebb (strapabíró)?! Hm
Csak szemezgetni a jövőre nézve. Azt tudom, hogy a Foxy one egy ajánlott és eléggé kézre álló darab lenne. Ráadásul nem is olyan böhöm nagy és látszólag egyszerű kis ketyere, de valamiért jobban tetszenek az sbs darabok. Azokról viszont sokat nem találtam. Mechlyfe Paramour talán ami tetszetős. Vélemények? Ötletek?!
Mire megremeg a kezem, addigra lehet más cumók is lesznek, de addig ízlelgetem a lehetőségeket.
A Mechlyfe Paramour nekem nagyon bevált.Én ajánlom
Paramour, B’adapt,Hadron lite… de innentől nem sok jut eszembe. Mondjuk egyiket se fognàm be strapa modnak. Geekvape max v. Target 100, azt nem sajnálnám. Nekem a Thelema solo most a dobálós
Thelema solom van és erős túlzás lenne azt mondani, hogy túlzottan igényes darab lenne. Ráadásul nem is kicsi.
Persze elégedett vagyok a működésével. Ott nincs gond.
Na ezért az a dobálós!
Jaja. Bár igyekszem vigyázni a dolgaimra, de szerintem én mindig dobálóst fogok nézni.
Csak az ilyen sbs típusúak valahogy kezesebbnek tűnnek látványra és eldőlésre is kicsit kevesebb az esély.
Mit hajtanál vele egyèbként? Mert ha csak mtl, arra esetleges opció egy Swag2. 18650, de pici, könnyű,nemkárérte,óccó. A Paramourt annak idején lecsúsztam, azóta is sajnálom. De nem lenne szívem dobálósnak…
Főképp mtl…
Egyelőre bishop / aromamizer kazánnal játszom.
Swag2t nagyon nagyon sokan ajánlottátok. 21700 hiánya gondolom ilyen téren tökmindegy.
Arra elég, és zsebbarát. Nem egy nagy durranás, viszont jó fogású, könnyű. Mondjuk mindenki szídja, hogy kopik, csak nekem nem… Az axxon meg én nem lettünk jóban, tisztességes iparosmunka, de tényleg ennyi… Ez a méret
A mod 3.éves, de ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket
Paramournál a típushiba orvoslása után elég megbízható kis készség válhat belőle. De elgondolkodtató hogy értelmes beruházás e, ennek tudatában.
Jól néz ki.
Avass be, mi a tipushiba? Nálam a mod kimaradt.
Akkucső forrasztása eldobja magát fél- egy év után. Ron szerint elég gyakori hiba. Elég sok megfordult már nála.
éppen ma adtam el egy Pico 21700at (még maradt egy) aminél nincs zsebbarátabb 21700as mod…szerintem. Egy Dovpo Riva jön helyette ami lehet nagy lesz a kezembe és itt köt ki az adok-veszekben
Hát nekem már egy éves,és ezzel szaladgálok.Van hogy táskába,van hogy zsebben.Kutya baja.
Volt nekem is Swag 2.Tényleg jó kis cucc,és baromi könnyű.Ha SS-t veszel belőle,akkor nincs festék,ami lekopjon.