Nem is az ízlést vitattam, hanem, hogy én szeretem.
Csak most ugye az a kérdés miért nincs íz, és most ülönk az opelban, tapossuk a gázt, miközben egy mercivel is mehetnénk, nem állítom, hogy ez a megoldás, de azért a tripodod viszonylag nehéz elvattázni.
Bishop nem rossz…ha az árat is nézzük, akkor meg nagyon jó…
Nehogy azt hidd…
Igen, de nem ez volt a kérdés, ha tesztelünk, teszteljünk a jobbal, ha azzal sincs íz, akkor más a gond, legalább is online ennél jobb ötletem nincs.
Van ott neki diplomat is ha jól emlékszem…
Én is csak tippelgetek. Látni kéne a buildot is, mert lehet az Opel is tudna úgy futni, ha lesz chiptuning.
Volt ott byka v6, arcana, tripod, ebben a sorrendben meg kell építeni mindent és indulhat a teszt, másképp nem megy, és spec a bishoptól nem voltam oda meg vissza, igaz nem is küzdöttem vele, mert már a gőz állaga sem tetszett, mondjuk ízre nem emlékszem, hogy gond lett volna vele.
Egyébként egy kis túlvattázás is érezhető ízvesztést tud okozni, főleg a sok vatta, az kinyírja az ízeket azonnal és csak a vatta íz marad.
Szerintem:az alapvető hiba amit gondolom mindenki elkövet tömör a vatta…mert félünk,hogy megfolyik…
Vannak jó dolgaid az írásod alapján,ha minden lehetőséget kivesézted belőlük akkor a vatta is lehet,igaza van Kingának is.
Volt olyan (van ) amibe többet kellett tennem mint ajánlottak mert folyt.
De a kevesebb több a jelszavam nekem is
Pontosan. Ezt én is tapasztaltam, miután rájöttem a okos agyammal mi a bibi, meg is írtam, hogy kell jól csinálni kevesebbel. Érdekes módon azóta még a minimális vatta íz is eltűnt és néhány vattának már nincs is betörési ideje.
Pontosan, a rossz vattázást onnan lehet felismerni, hogy a vatta íz dominál, ha jó, akkor egy markáns liquidnél minimális, igaz én kemény vagyok és elszívom úgy is, tudod ki fogja szétszedni mégegyszer.
Én meg inkább törölgetem, ha úgy van. Millenium és Dram hajlamos rá…
Ezért jó a liquid kontroll, mert elzárod, szárazra szívod és csak kicsit nyitod vissza, lifehack.
Na tessék, miközben itt okoskodok a dvarw elkezdett finoman dryhitet adagolni, szóval inkább kussolok.
Pedig félig a tank.
A Milleniumot nem igazán lehet jól elzárni. Ott a palást mellett is kiszökik, ha megmozdítom. Lehet nem egy jó fajta klón, nem tudom, de ezért nem ment aukcióra, nagyon nagy szívás. Ha 3/4-nél tovább töltöm meg szörcsög, tökmindegy mennyi vatta van benne. A Dram meg, ha elzárom is megfolyik, ott a vatta nagyon fontos, sok legyen és kész. Egyébként nem nagyon használok liquid controllt azokon amelyeken van. Valahogy így alakult, hogy abba kellett bele tanulnom, hogy ne follyon, nem pedig abba, hogy azon aggódjak mikor folyhat meg.
Pontosan ugyanígyidegesített hogy elzárom és töltés után kinyitom és “szürcsög” attól agybajt kaptam a dramot pedig mindenki tudja
Egyik olyat se zárom el estére,és bevallom ha lefekszek,elalszok és dudálhatnak a fülembe hogy ‘vedd ki az akksit,zárd el a …’
nem használsz túl sok vattát bele ? jó,csak kérdezem