Ember, minek kérdezel ha nem hallod meg a választ…mindkét tank DL, te pedig nem akarsz azt a tetemes liquidfogyás miatt. Ha pedig mégis azt akarsz akkor ne 1x18650es mod-ot vegyél hozzá.
A helyedben még azért nem tekinteném a választást teljesen eldöntöttnek. Nézelődnék még másik RTA-k felé is. Nem beszélve a mod-ról.
Ha előtekert coil, akkor ilyet keress:
Vattából szintén jó a márka:
Halihó. Az a helyzet, hogy addig bámészkodtam az oldalon, hogy a bal oldalamon üldögélő “neked az kell” kisördög végül győzött a jobb oldalon üldögélő “neked az nem kell” kisangyallal szemben és hirtelen kitaláltam, hogy MTL-es óráimhoz akarok (szeretnék) valami kisebb, apróbb, kedvesebb MOD-ot.
Röviden, megfizethető áron (ha létezik) milyen SBS MOD-ot lenne érdemes venni? Ebben kérném az ötleteiteket, segítségeteket.
Én használtam és nagyon szerettem a Tomahawk sbs-t !! Nem gondoltam, hogy valaha, dobozba kerülnek, de van az oldalon két úriember aki, más mod felé terelt!! A Tomahawk sbs-t csak ajánlani tudom!!
ha nem takarja a mod palástja a tank légnyílását akkor oké. Amúgy meg tök ugyanaz mint egy normál mod. Ha pedig kompakt hardver kell akkor ott az AIO. Mára kicsit “senkiföldje” lett az sbs…de ha ez kattant be neked akkor hajrá
Biztos kapuzárás De igen, most ez kattant be.
Köszi az ajánlót, ránézek.
Köszi szépen!
A HC-n érdemes figyelni,(arrival notice most) 42-44 dodó volt az ára tavaly.
Köszi, nem jutott eszembe, hogy kérjek értesítést…
Esetleg innen valami?
Innen ez nagyon szimpatikus.. árban .anyagban ..
Már nézelődtem itt is, köszi, Steam Crave-et találtam is, de szerintem megvan a végső
Köszönöm ezt a tippet is.
Esetleg a most megjelent Emira?
Hadron Lite SBS-ben leginkább a fogását imádom, ahogy videókban jellemzik, a “detonator style”, nekem nagyon kézre áll, chipset már kevésbé tetszik, pl. TC-je szerintem egy hulladék.
Vagy esetleg Innokin Sidera DNA60C a HC-ról, viszont ez egy testesebb darab (annak ellenére hogy csak 18650 akkus), nem igazán zsebbarát.
A levegőnyílás pedig néhány MTL rta esetén nem egy vagy kétoldali, hanem teljes kerületén körbefut, így nincs gond SBS-en vele, pl. Cocoon vagy Muted (és Muted+) amik hirtelen beugrottak, venni kell ilyeneket is
Szia, ne sértődj meg, de GRATULÁLOK…az élet szép…
Szia, nem igazán értem a “gratulációt”, kifejtenéd kérlek?
Szia ! Csak a nyílt linkek szólt szerintem .. nem igazán osztunk meg működő webshop linket nyilvánosan .. kivéve pl HC , de olyat nem ahol minden egyébb finomság is kapható
Húúúúha…én is linkeltem egy shopot a napokban, többször is.
Azt hittem csak nik témát nem osztunk publikusan