Gőzerőmű/liquid vásárlás, ségítség!

Sziasztok! Van jelenleg egy aspire flexus aio készülékem, amit a dohányzásról való leszokás gyanánt vettem, ami sikerült is szerencsére. Viszont úgy érzem hogy itt az idő feljebb váltani, röviden tömören szeretnék szép nagy gőzöket, mivel imádok ,trükközgetni’’ meg miegymás, ami bizony megköveteli. A gond csak az hogy már teljesen tanácstalanná váltam a témában, pedig órák óta olvasgatom a fórumot de úgy érzem hogy csak egyre jobban belezavarodok a dolgokba. Szóval a segítségeteket szeretném kérni készülék, legyen az mod + tank vagy kit vásárlásában. Illetve a liquidekkel kapcsolatban is lenne egy olyan kérdésem hogy manapság mi a módi, mi éri meg és hogyan? Shortfill, longfill? Saját magamnak bekeverni? Magával a készülékkel kapcsolatban azt állapítottam meg hogy egy subohm dl megoldás lenne az ideális számomra de mindent meghallgatok. Ami fix hogy építőset nem szeretnék. Abba is bele vagyok már kavarodva hogy honnan érdemes ezeket beszerezni, melyik oldalakról? Az árral kapcsolatban annyit hogy természetesen tudom hogy ez így egyszerre egy elég nagy kiadás lesz, de azért nem szeretném ha a gatyám is rámenne. Egy olyan 40k körüli összeget szeretnék szánni az egészre ha megoldható, ha pedig nem akkor nyilván lenyelem, a lényeg hogy faszántos legyen és szépen kiszolgáljon. Nagyon hálás lennék ha tudnátok nekem adni a leírtak alapján egy kis segítséget/útbaigazítást! :grin:

3 kedvelés

Szia ! Legyél üdvözlve közösségünkben! Gratulálok
,hogy sikerült le tenned a bűzrudat :heart: Azt azért már az elején leírtam,hogy az igazán szép nagy telt Gőzöket saját építésböl lehet kicsavarni ,de most ettől szakadjunk el kicsit akkor …

Ha mindenképp maradunk a porlasztós világban akkor én mindenképpen a Voopoo Uforce-X Tank és a hozzá tartozó Pnp X 0,15 ohm-os porlasztót ajánlanám. Mind tartósságban mind ízvisszaadásban és gőzben kiemelkedő és nem utolsó sorban nagyon sok helyről beszerezhető folyamatosan .

Mod-kérdesben , ami neked fontos az ,hogy dupla akumlátoros legyen … ebből azért rengeteg van a piacon elérhető áron … és mindenek meg van a preferált márkája

Össze raktam neked az A&L oldalán bőven a keretébe beleférős szettet . ( Akár Tank van nekem 1 … 10/10 és állapotban eladó olcsóbban )
A mod jelenleg alkalmi vétel 20 euróért ennyire neves chipszettel nincs más a piacon … Szerintem szép is van több színben

Ez így szállítással együtt 26000 ft

Nyilván ehhez kellenek akumlátorok és töltő ,de a legolcsóbb itthon beszerezve .

Folyadék mivel nagy gőz a vágy … ezért mindenképp 70vg/30 PG.

Jelenlegi Vape helyzetben egyre inkább az látszik ,hogy az otthon keverésnek van a leginkább jövője . Minden országban jönnek a mililiter alapú jövedéki törvények ezért pl a shorfil nagyon drága lesz … Marad a longfil és a saját keverés …

Alaplé alapanyagot itthon lehet kapni olcsón

Ehhez már csak a nikotint és a megfelelő aromát kell beszerezni … A&L oldalán találsz azt is meg még jó pár oldalon …

Remélem tudtam segíteni

Finom Gőzöket :heart:

10 kedvelés

Azta, nagyon szépen köszönöm a gyors és segítőkész válaszod!:heart:

6 kedvelés

Igazán nincs mit … még frissek az emlékeim :joy: nem is olyan rég még én is porlasztóval DL-eztem … Bármi kérdés van szívesen segítünk… Ha meg érdekel a Tank írj rám és megbeszéljük…

6 kedvelés

Na és milyen jól jött​:laughing::grin: Lenne amúgy egy olyan kérdésem hogy találtam az A&L oldalán ilyen DIY liquid packeket amik ahogy nézem ilyen 10-15€ között mozognak, oltári nagy butaság szerinted vagy megéri?:sweat_smile:

(Közbe rájöttem hogy tárgytalan mivel ezek csak 50/50 kiszerelések)

6 kedvelés

Ja és a tankkal kapcsolatban írni fogok mindenképp​:grin:

6 kedvelés

Szia!Az A&L webshopban milyen fizetési lehetőségek vannak,utánvét gondolom nem játszik?

5 kedvelés

Csak előre utalás van!

6 kedvelés

Köszönöm!

6 kedvelés

Ezek az akkumlátorok megfelelőek lehetnek?:blush:

6 kedvelés

Igen pont ilyen a kisebb akumlátor töltöm … Ilyen amúgy van az A&L oldalán is … Az akumlátorok is jók csak ennyiért kettőt is vehetsz …

Például itt …

De úgy igen azok az akumlátorok jók

Igyekszem mindig költséghatékony lenni … Lehet úgy csinálnám ,ha még nem küldted el a megrendelést az A&L -en ,hogy ott mellé csapnám a töltőt… És olcsón vennék 4 akumlátort itthon

7 kedvelés

Szia Tibor. Köszi az oldalt, ezt nem ismertem. Innen rendeltél már amúgy? Csak amiatt érdeklődöm, mert meglepődtem, hogy egy Molicel INR18650-P28A csak 1680 forint.

5 kedvelés

Rendben! Köszi a tippet​:grin:

6 kedvelés

Én még nem … ismerős igen … Most írta ,hogy elvileg 8000 Ft a minimum vásárlási összeg … Túl jól hangzott … Szóval …egy két darabot nem lehet venni jó áron …

4 kedvelés

De mindig van másik

Ezt @Zsolt68 adta a múltkor …

Innen lehet akár 1 db-ot is venni …

7 kedvelés

Találtam egy ilyet de szerintem jobban járok ha itthon veszem mindkettőt.

5 kedvelés

Ahogy neked a legjobb … a lényeg minden legyen meg … És mehet a gőzös :joy:

6 kedvelés

Szia!
Elnèzèst,hogy beleszólok,de ezekkel a Franciaországból
rendelt Sony akkumulátorokkal nekem nincsenek jó tapasztalataim.
Meg is van a bejegyzès,úgy tűnik más sem elègedett vele. :sweat_smile:
https://vaperina.cc/t/kapja-be-a-sony/14169?u=john

5 kedvelés

Jogos​:laughing: Liquiddel vagyok már csak bajba hogy mit kéne hogyan kéne és honnan. Lehet hogy shortfill lesz kezdésnek A&L-ről egy kis boosterrel​:sweat_smile:

6 kedvelés

Szia! Ugyan, köszi hogy szóltál, az én szívem is inkább afelé húz hogy itthonról rendeljem szóval akkor ez eldőlt​:grin:

6 kedvelés