Szvsz semmivel sem jobban, mint másfajtánál. Legalábbis nálam. Odafigyelve kell összerakni, tekerni stb.
egy barátom szenvedett a szivargassal ezert jott fel bennem a kerdes, de akkor lehet csak ő volt bena
A felső levegőzés azért kevésbé képes megfolyni , de ezt nem azt jelenti ,hogy minden alsó folyik …
Továbbra is tartom ,hogy a legjobb ár érték arányú két akus mod a piacon
Gaur 21 a masszív DL felhasználóknak ajánlott 50+ watt-hoz.
Féltéglányi tömege van, nem zsebbarát, de valamit valamiért.
Ez amúgy minden dual 21700as mod-ra igaz.
Tankoknál a max szivárgásmentességet a lékontrollos tankokkal tudod elérni…aztán a felső levegőzésű, majd az alsó levegőzésű jön, a sor végén pedig a legtöbb RDA van, ilyen szempontból.
Utóbbit kivéve ha megfelelő a vattázás és ha az O gyűrük is jól tömítenek akkor kizárt a szivárgás. A jó vattázás viszont tankonként eltérő. Vannak kezdőbarátok melyeket csukott szemmel is… (pl B80 és egyéb rba-k), de vannak melyek köztudottan vért izzadva bírhatók működésre
Viszont a legtöbb rta-t viszonylag egyszerű kitapasztalni.
Tömören ennyi.
Ha van kiszemelt tank akkor kérdezz rá itt…kb mindegyikhez akad tapasztalt a csoportban.
Jó tipp!
Én hozzá tennék egy RTA javaslatot az oldalról.
Vaperinán van róla beszámoló is és egy elégedett felhasználó is van köztünk @Tivadar_Szocs személyében.
Nálam bevált, tökéletesen megbízható Dl tank.
Csinos kombó lenne … Szerintem ,ha tanácsot kérő kolléga ránk hallgat akkor egy nagyon mokány és ár-érték bajnok szettje lesz
Ez a tank szerintem nekem tulzas lenne, nem feleltetlenul szeretnek hardcore dl-ben szivni szoval eleg lenne 1 airflow, viszont a markat megneztem es a masik Hellvape Dead Rabbit 3 RTA nevu tankot kineztem magamnak, elvileg ez is nagyon megbiztaho es a build is konnyunek tunik. Ezzel van valakinek tapasztalata?
Raneztem az ajanlott modokra vaperinan es a Geekvape Aegis Solo 3 jonak tunik es 20$ akcio van rajta ami eleg coolnak tunik. Van valami ismert baj a solo 3nak?
az a célom
összegezve végul a * Geekvape Zeus ZX és a Hellvape Dead Rabbit 3 RTA- között szeretnék donteni, Melyiket javasoljátok? rdl kesobb talan “gyenge” dl-re használnám.
Kérdésem lenne még hogy Érdemes direkt egymárkájú tankot, modot venni? vagy igazabol nincs semmi ertelme
Szerintem a V3-at nem igazán “gyenge” dl-re találták ki.
mégegy kérdés a Geekvape Aegis Solo 3 modhoz, built in akuval erdemes venni vagy (csak) external akuval?
Az első tanács amit bárkinek is adni szoktam , ha nem pod-t keres ,hogy bármit vehet csak legyen az akumlátor cserélhető … 3000mAH még RDL -nél sem egész napos történet . Aztán mehet a töltőre 1,5 órára… A beépített akumlátornak üzem ideje hónapról hónapra csak csökkenti fog és előbb utóbb az egész készüléket cserélni kell … Cserélhető akumlátor esetben csak egy újabb akumlátor és minden mehet tovább kb 1500 Ft-bol
Kettő közül talán a Zeus-t lehet jobban RDL re használni , de nagyon sok múlik azon ,hogy milyen tekerést teszel majd bele ..
akkor megvan a választott modom köszi :3
Ha a zeust valasztom akkor ahhoz milyen tekerest ajanlott hasznalni, ugye rdl re? (Csak prebuilt-et szeretnék venni)
Illetve ahhoz milyen vattat erdemes hasznalni?
Ha én vennék akkor ezeket
https://www.lepetitvapoteur.com/en/resistive-wires/12545-alien-rdl-ni80-fumytech.html
https://www.lepetitvapoteur.com/en/resistive-wires/8945-alien-wires-wotofo.html
Vatta sztm BP mods vagy Cotton Clouds
Szerintem se, de a mindig a hibákból lehet tanulni.
Két tekercset meghajtani egy 18650es akkuval…