Geekvape modom van, Zeus tankkal(annak idején talán Zeus Aegis Kit néven vásároltam).
65-70watton tolom.
Sok lötyivel volt problémám, ezért nem is szívesen kísérletezem, persze néha muszáj. Arra gondoltam, hátha vannak itt hasonló ízlésűek, akik talán tudnak néhány tippet adni!
Ami nekem nagyon tetszett, az a Witchcraft márkától a Cereal Killer. Ez fahéjas beütésű.
Egy másik kedvencem volt a “danish custard” a Humble Pie-tól. Ezt sajnos amióta hazaköltöztem angliából, nem igazán tudom beszerezni. de valami isteni!
Nekem a Vanillia a kedvencem ízem úgy alapból, de eddig igazán jó vaníliásat a fent említetten kívül nem találtam. az Igazi vanillia íz, nem mittudomén, vanillia+krémes süti, értitek…
Szeretem az édeset is, így ez is fontos lenne Viszont a klasszikus vegyes gyümölcsös körökön már túl vagyok, azok nekem annyira nem tetszettek.
Illetve fontos, hogy én Nem szeretem a mentolos adalékokat, így egy olyan valamit szeretnék kipróbálni, ami egyáltalán nem mentolos.
Eddig Liquidhallról rendeltem, viszont most úgy tűnik, hogy kezd bezuhanni az oldal, szóval szívesen rendelnék máshonnan is.
Mint friss tag, várom a tippjeiteket, előre is köszönöm a segítséget, eszmecserét.