Sziasztok szeretnék új modot vásárolni ebbe semmi xtra nincs viszont valami olyasmit szeretnék ami MTL de coil nélkül mondjuk mesh mtl vagy esetleg aio mod leginkább DL eztem eddig szóval elnézést ha butyuta a kérdés de egyátalán van ilyen illetve mi lenne a legjobb választás ha van?
Mtl coil-t fogadó tankot szeretnél egy moddal? Nautilust szokták javasolni, én nagyon nem értek hozzá, csak rta-m van…
Vagy valami mtl porlasztós podra gondoltál?
MTL és mesh nem feltétlenül szokott közös metszetet adni. Nem kell annyi levegő, hogy legyen létjogosultsága a meshnek
Közelebb jut az elképzeléshez ha felébe vágott mesh lappal építi az rta-t
Erre mondjuk nem gondoltam köszönöm
Van itt vaperinan erről egy téma is…esetleg olvasd el…erdemes
Nem mondom hogy full MTL de kozelebb all hozza
Ha mar kisérletezes …esetleg kilehetne próbálni pl B80 ban vagy más AIOban, hogy pl egy 1/3 szélességre vagott mesh menjen bele…ugy, hogy 3-3.5mm átmérővel, fél hurokkal lenne építve. A ket lefogató csavar talán rögzítené így is
Bar necces a chimney szélessége miatt is
Több a talán de ezért kisérletezés
Van b80 an de a vattát alá gondolnád? Vagy hogy?
Na, ezt könnyebb lenne lerajzolni de a lényeg, hogy átfűzném ha megoldható.
Kb így gondolom…3.5mm átmérőre hajtva (fél hurokkal) rögzíteni de akár fel is lehet tekerni 2 rétegben ha a hossza úgy adja ki. Kérdés, mi van ha érintkeznik egymással a 2 réteg
Nem lesz jó…
valahogy sejtettem, de a fantáziám elragadott
Régen voltak azok a drága építős tankok amikbe szintén sodorni kellett fémhálót és az izzott…most eszembe nem jut a márkája…na, onnan jött az ihlet
elmegyek most inkább futni
Hát… szerintem bármilyen egyenletes clapton, vagy egyéb huzalstruktúra jobb eredményt ad, mint ezek az összevissza melegedő, elektromos szempontból részben vezető, megvagdalt-megbontott méhsejt-szerkezet.
(Pár ág sehová sem vezet, lesznek hidegpontok, a fele felület nem aktív, sok problémát látok a mesh-szeleteléssel. Persze kísérletezni mé’ne lehetne )
Használjuk mindent amire kitalálták.
Ha mesh kell,vegyél mesh kazánt.
Ha rta,akkor szálhuzal vagy clapton.
Benzinesbe se tankolok gázolajat szerintem.vagy én vagyok maradi.
Ha mindenképp mesh-t akarsz, akkor bármelyik pod azzal szerelt. Nem hinném, hogy egy porlasztós tank bármi pluszt adna egy podhoz képest. Maximum a cserélhető akksi lehet ami előny, de egy powerbankos pod (pl doric galaxy, kiwi) is lemeríthetetlen 1 nap alatt.
Nekem sikerült,de mint tudjuk én nagy felhasználó vagyok.
13év alatt még semmilyen setup nem bírta ki nálam sem egy napig
21700,reggel hattól-este hétig…és kíméltem.
Ezért nem szeretem a kicsiket,tudom vigyek több akkut,de ha nem bír ki egy napot akkor leteszem.