Üdvözletem mindenkinek!
Viszonylag sok kérdéssel fordulnék hozzátok, elnézést, lehet, hogy tudnám ezekre a választ az oldalon, tényleg baromi jó oldal, imádom!
Csak sajnos, vagy nem sajnos, akár szó szerint egész nap tudnám olvasni a tippeket-tanácsokat, hogy milyen rda-t vagy rba-t vagy rdta-t vegyen az ember.
Sokat keresgéltem hogy melyik az az építő kazán, amely keveset eszik és egyben megbízható, mert már eljutottam odáig, hogy elegem van a halvány ízekből, a porlasztókból, sőt még a saját keverésű liquidjeimből is. Én személy szerint mindenféleképp ,tartályos" építő kazánra gondoltam, nagyon tetszenek a meshlapos kazánok Fehér Tamás atyánkat megidézve tetszett meg, félve attól, hogy rengeteget zabál, nem szeretnék mégegyszer olyan kazánt, amiből szívok 2-őt és szinte kifogy 4 ml, amúgy eleaf melo 4-es kazánom van 70VG többletes 30W-on, egy nap 2x töltöm.
És egyben az a kérdésem, hogy folytós ízetlen az összes saját liquidem, nem tudom eldönteni, hogy melyik a rossz, vagy az alaplé vagy az aroma (gusto aromák) ezek mind az oxygain-ről rendeltem.
Így egyben melyik az az oldal ahol ti rendeltek akár SnV-t jó áron avagy alaplé, aroma, minden ilyesmi, ne tartsa magába, visszatérve az Rda-khoz, hogy a vattázás az körülbelül mennyi időre elég, tudom, hogy teljesítmény, liquid függő, amikor az ember égett ízt kap, ja és a coilok, meshlapok mennyi időt bírnak, ki, hogy van velük?
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy elolvasta, előre köszönöm a válaszokat, legjobb oldal a Vaperina!
hello,én pl aromat snv-t csak az aroma paradise ról rendelek alapokat meg az eliqvidvg.eu ról szoktam rendelni azokkal meg vagyok elégedve nagyon is.
Szia Martin.
Aholy olvasom Te RTA-t szeretnél, nem pedig RDA-t. Az RDA-nak nincs tartálya. Azt nem tudom melyik a legjobb mesh RTA, de pl. a Siegfried-ről jókat hallottam. A mesh az pont az a cucc, ami ahogy szivod úgy fogy. Mivel nagy a felülete, ezért baromi sok liquidet el tud gőzölni. De úgy gondolom megéri, mert ezzel együtt társul a jó íz, és hatalmas gőz. Én támogatom a mesh RTA ötleted, hisz bitang jó cucc! Nem tudom mennyi a számodra ideális liquid mennyiség, amennyit szeretnél elgőzölni naponta, de a mesh az kéri a liquidet arra majd készülj fel. Személy szerint Liquidhall-ról rendelek koncentrátumokat. Nikkes alapot pedig az EliquidVG-ről, azt higitom a Floravitáról vásárolt PG/VG-vel. A Gusto nem a legjobb márka szerintem, az alap is Gusto? Mert attól lehet rossz a liquid, ha az alap is rossz. Az, hogy egy meshlap mennyit bír az a hűtéstől is függ, de nem hiszem, hogy 1 hétnél tovább. Ha sűrűn vattázza valaki az pozitívan hat a meshre is, és amúgy bármilyen más tekerésre is.
Köszönöm szépen!
Szia @Martin_Szabo !
Egy valamit már az elején le kell szögezni, nagy íz+nagy gőz=nagy fogyasztás. A mesh tankok egyáltalán nem eszik a liquidet. Zabálják!
Ami megbízhatóbb az RTA-közül, azok többnyire a felső levegőzésű RTA-k. Pl.: Zeus széria, kylin mini v2.
Az, hogy neked melyik lesz a befutó, sajna senki nem tudja megmondani, mert mindannyian mások vagyunk. Nekem Pl. a Kylin mini v2 volt a legjobb eddig. De nagyon sok jó íz visszaadású RTA van a piacon jelenleg is. És még nem 8s beszéltem az RDTA tankokról. Ott is van néhány jó. Ha nem vagy benne biztos, hogy milyet szeretnél, a Profile RDTA jó választás lehet, mivel singleben, dualban l, és meshhel is lehet használni, de azt jelzem előre, hogy a dualban is nagyon zabálja a liquidet.
Hatalmas köszönet nektek, még csak modot kell néznem hozzá ami bírja a strapát egész nap.
Arra pedig mindenképpen egy 21700/ dual 18650-et érdemes venni szerintem.
Használttól függően egy jó 21700-al is ki húzhatod a napot, de egy jó dual 18650-el is.
Egyetértek Zolival. Mondjuk egy Vsticking-nek jó az akkukezelése.
Vagy az Odin-nak. Joyetech, Wismec is jól kezelik az akkut. Amelyikek látványosan rosszak, az (bármennyire is hihetetlen) szerintem GeekVape és Thinkvape. A Thinkvape DNA-s modelljei ez alól természetesen kivételek.
Köszönöm szépen!
Igazán nincs mit. Remélem sikerült segíteni.
Szerintem számomra a Kylin mini V2 lesz a választás, szeretnék kb 10db coilt, látom hogy van egy csomó coil minden oldalon, de igazából annyi a lényege választásnál, hogy 3mm magátmérőjű és ennyi? Nyilván hogy Ni80 vagy SS, azt majd kitapasztalom, hogy milyenek lesznek, meg hogy 6 db tekeréssel gyártottak legyenek? Ennyi?
(bocsánat az értetlenkedésért)
A tekerés kiválasztásánál nagyon sok minden számot. Azt, hogy neked melyik lesz a legjobb, az már rajtad múlik.
Triple Fused Clapton-t adnak hozzá gyárilag 0,3 ohm-osat. A dolog innentől egyszerű, ha a Triple Fused tetszik, akkor olyat rendelsz, vagy valami hozzá közel állót. Elég nagy a V2 levegőzése, így sok felé coilt elbír.
Szerk.: Gyárilag, az újakban tuti lesz 2db a fent említett coilból, ha használt tankot veszel abban már nem biztos. Igaza van Zolinak. Rajtad múlik, de azért kiindulópontnak jó szerintem.
Köszönöm, isten ments, hogy használtan vegyek, csak mondom ha rendelek, akkor felpakolok kb 3 hónapra mindenből.