A leírása alapján jó lehet, igen.
Csak az RBA-t ki ne dobd!!! Az később még jól jöhet ha beszippant a vape világa.
Szia!
Látom a srácok rád zúditottak a dolgokat csak egy pár észrevételt mondanék. Lehet olcsón is jót venni. De
Először is elkene döntened, hogy Dl-t vagy Mtl-t szeretnel.
DL:
-nagy gőz, de kevesebb íz,
Szia!
Ez akkor egyértelműen DL, mert baromi nehéz.
Tudok belőle így MTL t csinálni?
Ha 1,2es porit teszek bele az elég vagy kell még más alkatrész is?
Levesből egyenlőre gyári menne bele, vg alapút szeretnék, nem tudom ez jó lenne-e.
Illetve milyen nikotinerősségűt vegyek?
Hajaj, nagy a baj.
Semmi baj nincs 1.2 az mtl ,én 6-os levessel szoktam le napi 2-2,5 dobozról nekem elég volt helyettesíteni ne aggódj innen már könnyebb lesz,látod mennyien segítenek?
Hát ez egy “kis” egy aksis mod a békeidőkből…ez egy kisebb fajta atomvillanást is túl tud élni. Itt még minden fémből van ezért van súlya rendesen. No para vannak ennél könnyebb termékek is. Mindennek eljön az ideje.
Vg alapú (sűrűbb) nem probléma, bár mindegyik pori másképp viselkedik. Én vg többletest szívok, de mtl-ben
Tudnék ajánlani egy nagyon jó tankot, ez is poris, de tudsz váltogatni, Nekem az egyik kedvencem.( nehogy a srácok megkövezzenek ) Voopoo pnp tank, ebbe olyan porlasztót veszel, amilyet szeretnél, lehet DL és MTl variálni. Ha érdekel fönn is van a táblázat milyenhez mi kell.
És ez kompatibilis az én masinámmal is?
szerintem rá lehet tenni a modra avval nem lesz gond
Persze. Ez is teljesen szabványos 510-el rendelkezik.
Köszönjük
Itt egy link
Ha rakeresel a porlasztókra akkor, ott van egy táblázat, megtudod nézni, melyik kell neked. Ja és ne tévesszen meg drága bele a porlasztó, de van hogy 1 hónapig is bírja.
Én személy szerinte anno mikor dl szívtam az igye egyből tüdőre ment akkor toltam sima vg alapot így már,hogy csak mtl szívok vagy 70vg 30pg alapot veszek vagy pedig 80vg 20pg alapot ami 6mg erősségű.De kezdésnek mtl be lehet a 12mg alap kellene neked vagy a 9mg alap,hogy legyen valami torok hatás meg érezted is a nikotint de ez az én véleményem
Azért a méreteket lecsekkolnám, szerintem a kangertechre 22-es tank megy csak rá, lehet a voopoo le fog lógni, nem tudom ennek mekkorra az átmérője…ha 22-es jó, ha nagyobb nem jó.
Én mintha 26 mm látnék, szerintem erre a modra nem lesz jó…
Üdv @Elinor ! Bár magát az eszközt nem ismerem, a Nautilus BVC porlasztókat használó tank miatt, mégis csak ajánlani tudom. Én még gyakran használom az 1.8 ohm-os porlasztót 12 wattal hajtva, nekem akár 2 hetet is kibír. Ízre tuti, gőzre is oké, bár én 50-50 liquidet keverek hozzá, nem tudom, hogy a vg többlettel el bírna-e.
24 mm-es, max lelóg! Szerintem most nem a szépség a mérvadó
Ez nem csak a szépség, egyszerűen kényelmetlen lesz használni.
@Ispy osztom a véleményed,ha egy tank lelóg az csak nyűg,beleakad dolgokba stb
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget, hamarosan érkezik a pori a liquidekkel.