Ha az van ráírva a porira akkor az az és lehet csak újra kellene tekerni Kangertech mini RBA Plus
Hát abban én nem fogok tudni segíteni az tuti, nekem ahhoz nincs idegrendszerem.
Meg mondjuk nem is ajánlanám kezdőnek sem, akkor már egy rta.
Ötlet a részemről Eleaf T80+ pod,nem olcsó de 3000mah akuval és mtl-dl pod tankal sztem igazi kezdő szett lehetA podtank bármikor ledobható róla,ha késöbb nem lenne megfelelő
Huh jó sokan írtatok, köszönöm.
Még meg kell rágnom a rámömlött infókat.
RBA a jelenlegi, ez páromé amúgy, csak nem volt használva, régen mindig bütykölte.
Az a csúf igazság, hogy 30-40ezret tuti nem költök rá, ugyanis ha mégsem válik be, akkor ne porosodjon a fiókban. Meg sajnos a büdzsé sem engedi.
Tényleg csak egy próbadarabot szeretnék 20K alatt és ha beválik veszek egy komolyabbat. A régi meg jó tartaléknak.
Esetleg erről vélemény?
Nem ismerem, de az aspire nautilus sorozata a jobbfajta cuccok közé tartozott régen, elég sokfajta pori kapható hozzá, szerintem kezdő szettnek jó lehet. De hátha van aki már használta is.
Szia.
Vszont cigire elköltöd azt a 30-40ezret?
Akkor hogy is vagyunk ?
Én ezért tettem le a cigit .
Na meg azért hogy még lássam legalább egy kicsit a gyerekeimet
El kell határozni vagy 30-40k vape eszközökre vagy a büdös bagóra
Bocsánat mindenkitől…ilyenkor nem értem miért jobb elkölteni cigire a pénzt…
Ha nem válik be, akkor nem költök majd 30-40 ezret cigire, mert valamilyen úton módon lerakom.
Ez tényleg egy utolsó kiskapu lenne, hogy az élmény megmaradjon.
De ekkora összeg most tényleg nem fér bele, főleg hogy csak én állnék át.
A kérdésem nem arra vonatkozott, hogy miért nem vapelesre költök x összeget analóg helyett, ez már tényleg magánügy.
Remélem nem bántottalak meg!
Esetleg használtan nézz valamit itt az oldalon.
szerintem 20 alatt lehet venni kezdő készletet de akkor inkább a sourcemoron kéne nézelődni ha nem olyan sűrgős2 3 hét ott a szállítás.
Az meg egy másik hátráltató tényező , ha a párod nem próbálja meg lerakni/váltani…
Azért remélem összejön!
Igen így még nehezebb, majd agykontrollozok.
Én is remélem, ideje lenne már.
Én kérek elnézést,nem bántásnak írtam .
Csak arra próbáltam hatni hogy ha elköltöd cigire…akkor már miért ne költenéd egy olyan
"Eszközre"amitől nem krákogsz vagy esetleg lefekvéskor nem sípol a tüdőd.
Hidd el tudom miről beszélsz !
Mióta abbahagytam a cigit sokkal jobban érzem magam . Azt már el le sem merem írni mennyit költöttem tankokra ,modokra
Ha rám hallgatsz el kell döntened az egészséged,vagy a pénztárcád a fontosabb .
Ahogy @Ispy írta coolfire z 80porlasztós,olcsó hozzá a pori 6-os leves mtl-ben és AKARAT !
Ja ! Mi akkor is itt leszünk ha bármiben kell segíteni
"Leszokni a világ legkönnyebb dolga, nekem már 16-szor sikerült."
Viccet félre téve itt az “adok-veszek” és az “akciók” rovat kuponkódokkal és a Vaperinán minden információ és segítség rendelkezésre áll a kezdéshez.
Itt mindenki Neked szúrkol.
Sokunknak ismerősek a dilemmáid. Nem vagy egyedül.
Hajrá és jó olvasgatást!
Na várjál csak…neked egyenlőre egy tank és valami jó leves kellene mivel géped van az megvan tizenpárezerből !már jobb az az összegha rba van a gépeden akkor "csak"huzal és vatta kell és liquid ,így jóval olcsóbb meg aki megtekerné klasszulonnantól már csak Akarat és jól is vagy
Első körben én azt mondom, hogy lehet ehhez a kazánhoz is porlasztót kapni. Ki kell próbálni egy 1.2 ohm-os OCC porival, mert lehet az RBA már felújítás érett…
Ez jó lenne?
Így van és látod máris lefaragtuk azt az árat