Kedves Tagok!
Pár évvel ezelőtt már próbálkoztam az ecigivel, de nem volt kielégítő számomra és csak maradt az analóg…
Most újra megpróbálnám, több okból is. Az analóg lassan 60ezret elvisz havonta, párom is szívja. 14 év dohányzás után krákogok, tele a tüdőm és torkom, ennek mindenképp véget akarok vetni.
A fentiek ellenére viszont szeretek cigizni, teljesen beépült a mindennapjaimba és nagyon erős a pszichikai függésem. Voltak gyenge próbálkozásaim a leszokásra, de a sokadik sírógörcs után mindig feladtam.
Jelenleg egy Subox Minivel kísérletezek, de nen az igazi. Nekem túl nagy, nehéz és robosztus.
Folyton köhögök tőle és marja a torkom. 6mgos gyári liquid van benne, a 12 mgostól kiesett a szívem. Kék multit szívok jelenleg.
Mindenképp olyan készüléket szeretnék, ami a legjobban visszadja a dohányzás élményét. Ezen felül vannak elvárásaim, nem tudom megvalósítható-e. Mivel napi 1-1,5 doboz elmegy, így a napi egy töltésű aksi lenne az ideális. Jobban preferálom a hatalmas gőzt. Vg alapú liquedet töltenék bele.
Annyit még hozzátennék, hogy ezek a rövidítések szakszavak stb olyan, mintha kínai lenne, évekkel ezelőtt csak vettem egy e cigit, megtöltöttem és szívtam.
Szóval én még azt sem értem, hogy minek lett külön DL és MTL készülék. Mi történik akkor, ha egy DLest MTL szívom? Ez nem csak egy szívási technika?
Összegezve amit szeretnék: nagy füst, minimális torokhatás, erős aksi, filigrán megjelenés.
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki időt szán rám és segít eligazodni ebben az útvesztőben!