Mikor érdemes, vagy kell egy kis szünetet tartani?

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik az a pont,amikor a saját egészségem érdekében érdemes lenne egy kicsit szüneteltetni.Vagy leállni egy ideig a Vape-elésel ?Tudom minden szervezet másképpen reagál dolgokra,de vajon hol kezdődnek az intő jelek?És hol van az a pont, hogy azonnal " Letesz " Köszi.

7 kedvelés

Lassan 14év vépelés alatt nem éreztem ilyet. Ha pl allergia vagy bármi miatt gondjaid lennének akkor változtatni kell a részleteken…inkább mint az analógra vissza.

10 kedvelés

Szia! Nem számítottam ma ilyen kérdésre … Le ragadtam a honnan lehet rendelni résznél…

Amennyiben egészségügyi problémákat okoz … Legyen az bármilyen jellegű akkor kell leállni … Csak úgy még sosem gondolkoztam rajta ,hogy szünetet tartok … Olyan tisztító kúra szerűen…

6 kedvelés

Az analógra semmiképp,az tuti.Már a szaga is irritál :slight_smile:

8 kedvelés

Egy hosszú idő után.jó ötlet a tiszíitó kúra.Ezért is megyek néha szaunába.Remélem az segít valamicskét a tüdőm állapotán.

5 kedvelés

Ha pl az aroma ízeit nem érzed akkor érdemes aromamenteset szívni vagy letenni egy ideig

6 kedvelés

Mielőtt a szóbeli fegyelmit kaptam bő 1 éve, hogy a kezemben maradt “rossz helyen”, akkor kellett volna szüneteltetni :grin::scream:

6 kedvelés

Rövidebb szünetet akkor szoktam tartani, ha úgy érzem sok lett aznapra a nikotin bevitel. Nálam ez fejfájással és fülzúgással jár.

Hosszabb szünetet (pár nap-hét) akkor kellett eddig tartanom, amíg légúti megbetegedésem volt, és egyszerűen irritálta a torkom a gőz.

6 kedvelés

Ez utóbbi megállapítás stimm, de sajnos adja is magát. Nemrég estem át egy dupla betegségen, napokig nem tudtam szívni, azonnal reszeltek a torkomnak, tüdőmnek.

Egyébként én még MTL-ben nem tudtam magam “túlszívni”, pedig 18 mg-osat használok.

5 kedvelés

Minden nap leállunk … Aludni is kell néha… Akkor eleget pihen a szervezetünk :thinking:

4 kedvelés

Drága a kínai lélegeztető, amire rá lehetne a modot hekkelni…:roll_eyes::grin:

6 kedvelés

Nekem 8mg/ml freebase MTL-ben napi 200-300 slukk körül már erős fejfájást okoz.

Mondjuk előző életemben nem dohányoztam sokat, napi 6-8 szál…

3 kedvelés

Hát igen…nagyobb darab vagyok, 30-60 szál is lement, időszakfüggően. :roll_eyes:
Vigasztaljon, neked könnyebb és olcsóbb is bevinni a napit :slightly_smiling_face: illetve tudsz a nic-en csökkenteni, ha több slukkot szeretnél.

Talán nyolc szál után könnyebb lehet letenni is majd végleg.

6 kedvelés

Gödöllőn van 12ezer db. bontatlan, kinai lélegeztető gép a nagyvilágba ingyen osztogatják…

3 kedvelés

Tudom, nagyjából azt is, mennyibe került. Azt nem, hogy pontosan kit gazdagít. :nauseated_face: Azt igen, hogy “mi vettük”.

5 kedvelés

Jelenleg a raktár tulajdonosát gazdagítjuk…a tárolásért is fizetünk a mai napig.
Azt hiszem nem folytatom a gépelést, mert nem tudnék diplomatikusan fogalmazni.

5 kedvelés

Száraz November nyomán Modmentes Március? Májust akartam először, de addig nem húznám, mert az bőven sörkert szezon. Én már akkor gőzölök mint a Flying Scotsman.

4 kedvelés

13 éve vépelek. Azt az enyhe asztmát leszámítva, ami gyerek korom ota kísér, hála az égnek semmi bajom. Pedig, ha valaki tolja neki, akkor én igen. Simán betolok 1000 slukkot egy nap, ha nem többet…

7 kedvelés

Tizenéve, mióta használom, még nem fordult elő velem, hogy ne tudtam volna vépelni.
Séta, túra a szabad levegőn kiszellőzteti az embert (ha közben nem gőzöl). Szerintem. :thinking:

7 kedvelés

Sajna én csúnyán szoktam leinfuenzásodni​:confused: ha gyulladnak a dolgok, azonnal karcol…

5 kedvelés