Mióta e-cigit szívok tagja vagyok a közösségnek. Látom hogy valaki már hosszú évek óta szívja az e-cigit.
Ennyi idő után, érdeklődnék hogy volt valakinek valamilyen negatív tapasztalata vele? Egészség szempontjából érdekelne.
Nekem szerencsére nem, viszont egy dolog zavar, rettenetesen sokat szívom. Mikor elkezdtem 10-20 ml mtl-be elég volt hetekig, most már örülök ha a 120 ml elég 3 hétig.
120ml 3 hétre az napi kb 6ml, ami nem kevés, de nem is eszeveszett szám. Lehet kevés a nikotin, ha fejjebb mész, lehet elég lesz napi 3ml is. Az ember akkor nem szívja, ha telített nikotinnal, nem kívánod meg.
Nekem is álandóan a számban van!! Én azon gondolkodom, lassan inkább elkezdem a nicket csökkenteni. Énnél többet már úgysem tudok szívni. Persze csak évente 1%-ra gondoltam!
Szerintem csak akkor van értelme csökkenteni, ha oka van, ha lejjebb viszed a nikotint és ugyanannyit szívsz, akkor csökkentettél, ha lejjebb viszed és többet szívsz…akkor semmi sem történt, csak többet kell bekeverni.
Érdekes dolog ez,hogy kinek,hogyan reagál a szervezete a nikotin mennyisègre.Nèhány hónapja 9-ről jöttem le 6-ra.Semennyivel sem szívok többet,mit korábban.
Már inkább a mozdulat,a gőzölès èlmènye,ès persze nem utolsó sorban, az íz ami meghatározó nálam.
Most lehet nagykèpűen hangzik,de talán a nikotint is előbb utóbb ki tudnám iktatni a körből.
Én meg az a példa vagyok, aki nem tudja csökkenteni a bő 2.5 év alatt sem a 18mg-t. Napi 4-6 ml fogy, MTL. 31 éve volt egyszer nikotinmérgezésem, tán érettségin, vagy technikusin szóval ez van.
Én analógból, ha söröztem, akkor 5 percenként gyújtottam rá, és ezt egész éjjel, amíg volt sör. Óránként 5 szál tuti elment. Sose tudtam túlszívni magam. A vape az 6-os körüli nálam, de amint szabad egy kezem, akkor a számban van egyfolytában. Ma melóban és hazafele 9 ml ment el reggel óta. Szeretem a nagy felhőket eregetni.
Aztán debreceni, egri, sátoraljaújhelyi. Legalábbis nekem. Teljes volt a közfelháborodás a koleszban, amikor megemelték 11 Ft-ról 11,50-re, majd 14-re.
Sátoraljaújhelyi tele volt törekkel, finánccal is bónuszba befűztem a büfés Koxit hamar a Nagylaciba, hogy tegyen félre nekem pécsit.
Na akkor vettem kényszerből mentolos meg sima Helikont is