2,5 éve e-cigi!

Sziasztok!

Mióta e-cigit szívok tagja vagyok a közösségnek. Látom hogy valaki már hosszú évek óta szívja az e-cigit.

Ennyi idő után, érdeklődnék hogy volt valakinek valamilyen negatív tapasztalata vele? Egészség szempontjából érdekelne.

Nekem szerencsére nem, viszont egy dolog zavar, rettenetesen sokat szívom. Mikor elkezdtem 10-20 ml mtl-be elég volt hetekig, most már örülök ha a 120 ml elég 3 hétig.

Mi a véleményetek erről? :smile:

10 kedvelés

Szia!

120ml 3 hétre az napi kb 6ml, ami nem kevés, de nem is eszeveszett szám. Lehet kevés a nikotin, ha fejjebb mész, lehet elég lesz napi 3ml is. Az ember akkor nem szívja, ha telített nikotinnal, nem kívánod meg.

13 kedvelés

Én akkor is kívánom,csak rosszul leszek :rofl:

10 kedvelés

Nekem is álandóan a számban van!! Én azon gondolkodom, lassan inkább elkezdem a nicket csökkenteni. Énnél többet már úgysem tudok szívni. Persze csak évente 1%-ra gondoltam!

10 kedvelés

Én 6-ról indultam, most már csak 4-est szívok. Vélhetően ezért is fogy több ahogy fent is említették. De számomra a cél az lenne hogy letegyem.

5 kedvelés

Igen ebben van logika. Korábban 6-ost szívtam, aztán szépen lassan lementem 4-re. Valószínűleg ezért szívom többet.

4 kedvelés

Megsem fordult a fejemben, hogy letegyem!!! Szeretek vapelni!!! Én 12% kal kezdtem!! Mtl !! Most 10%

7 kedvelés

Szerintem csak akkor van értelme csökkenteni, ha oka van, ha lejjebb viszed a nikotint és ugyanannyit szívsz, akkor csökkentettél, ha lejjebb viszed és többet szívsz…akkor semmi sem történt, csak többet kell bekeverni.

10 kedvelés

Teljesen igazat adok!! Én ezért írtam, ennél már többet nem tudok szívni!!

6 kedvelés

Érdekes dolog ez,hogy kinek,hogyan reagál a szervezete a nikotin mennyisègre.Nèhány hónapja 9-ről jöttem le 6-ra.Semennyivel sem szívok többet,mit korábban.
Már inkább a mozdulat,a gőzölès èlmènye,ès persze nem utolsó sorban, az íz ami meghatározó nálam.
Most lehet nagykèpűen hangzik,de talán a nikotint is előbb utóbb ki tudnám iktatni a körből. :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Ez egyáltalán nem hangzik nagyképűen!! Sőt, ez egy jó cél!!

5 kedvelés

3mg/ml 100ml/hét…így 13év után is csak pozitív hatása van az analóghoz képest…sőt, jobb formában érzem magam most mint az analóg előtt voltam.

7 kedvelés

Én meg az a példa vagyok, aki nem tudja csökkenteni a bő 2.5 év alatt sem a 18mg-t. Napi 4-6 ml fogy, MTL. 31 éve volt egyszer nikotinmérgezésem, tán érettségin, vagy technikusin :grin: szóval ez van.

6 kedvelés

Én analógból, ha söröztem, akkor 5 percenként gyújtottam rá, és ezt egész éjjel, amíg volt sör. Óránként 5 szál tuti elment. Sose tudtam túlszívni magam. A vape az 6-os körüli nálam, de amint szabad egy kezem, akkor a számban van egyfolytában. Ma melóban és hazafele 9 ml ment el reggel óta. Szeretem a nagy felhőket eregetni.

8 kedvelés

Az analógnál én is igy voltam!! Kimentem cigit venni, ittunk pár sört, mire hazaértem már megint nem volt cigim!! :grin: Irány vissza!!

9 kedvelés

Hát, volt hogy ifikoromban egy este elment egy bő 3 doboz barna szofi :pleading_face::joy::scream:

7 kedvelés

A 11Ft-os fajtából.! :wink:

7 kedvelés

Asszem én mikor rászoktam, már huszonakárhány forint volt. (90-ben). Aztán felrmelgették 40-ig :open_mouth::grin: 4 gyártót lehetett választani. A pécsi volt a legjobb…

7 kedvelés

Aztán debreceni, egri, sátoraljaújhelyi. Legalábbis nekem. Teljes volt a közfelháborodás a koleszban, amikor megemelték 11 Ft-ról 11,50-re, majd 14-re. :scream:

6 kedvelés

Sátoraljaújhelyi tele volt törekkel, finánccal is bónuszba​:pleading_face: befűztem a büfés Koxit hamar a Nagylaciba, hogy tegyen félre nekem pécsit.
Na akkor vettem kényszerből mentolos meg sima Helikont is :nauseated_face:

8 kedvelés