Jó alkalom lehet egy ilyen a végleges leszokásra. Legalább nem kell izgulni, hogy mit találnak ki ellenünk megint.
Én lehet, hogy levegőt nem kapok, de gőzt…
Eszembe se jutott még (na jó, de), nekem ez se volt kis dolog, hogy át tudtam állni
Értesüléseim szerint havi 30 millió a raktározás…
130 milliárd volt a vételár az adófizetők pénzéből és, hogy kit gazdagít ez nem is lehet kérdés.
Őszintén nekem fél év után jellenik meg kb. egy olyan dolog hogy kicsit sűrűbben veszek mély levegőt ami nemtudom engem zavar, azaz amikor ez van abba hagyom hónapra kb
Négy napos kihagyás után, amit a fogorvosomnak köszönhetek, sokkal finomabbak az ízek . Lehet érdemes néha kihagyni pár napot?
vagy akár hetente is! (persze nem fogdokival) …a hétvége pedig a töményebb ízeké.
Lehet ezért IS érzem annyira töménynek az 1csepp Old Captain-t 5ml alaphoz cseppenve a Boro-ba.
Nálam az aneszteziológus sikeresebb lenne
Fú ezeket én se értem. Tuti kaptam 76 után valamilyen bébiételt, de nem hiszem, hogy lecsó vagy sült oldalas volt benne
Raktam még bele egy kis kexet, de a xar -bol még xarabb lett .
Tapasztalatom szerint mintegy 50-70 kg kex tudja érdemben feljavítani ilyenkor de akkor meg sok nap alatt ízvakság és vitaminhiány alakul ki.
Pár csepp a kedvenc aromádból bele, és máris jobb lesz.
De legalábbis igen ízgazdag
Ezen már semmi nem javít
Esetleg egy Covid, de ott meg más hátrányok vannak