Mikor érdemes, vagy kell egy kis szünetet tartani?

Jó alkalom lehet egy ilyen a végleges leszokásra. Legalább nem kell izgulni, hogy mit találnak ki ellenünk megint. :wink:
Én lehet, hogy levegőt nem kapok, de gőzt… :blush:

10 kedvelés

Eszembe se jutott még (na jó, de), nekem ez se volt kis dolog, hogy át tudtam állni :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Értesüléseim szerint havi 30 millió a raktározás…
130 milliárd volt a vételár az adófizetők pénzéből és, hogy kit gazdagít ez nem is lehet kérdés.

4 kedvelés

Őszintén nekem fél év után jellenik meg kb. egy olyan dolog hogy kicsit sűrűbben veszek mély levegőt ami nemtudom engem zavar, azaz amikor ez van abba hagyom hónapra kb

6 kedvelés

Négy napos kihagyás után, amit a fogorvosomnak köszönhetek, sokkal finomabbak az ízek :grin:. Lehet érdemes néha kihagyni pár napot? :face_holding_back_tears:

6 kedvelés

vagy akár hetente is! (persze nem fogdokival:grin:) …a hétvége pedig a töményebb ízeké.
Lehet ezért IS érzem annyira töménynek az 1csepp Old Captain-t 5ml alaphoz cseppenve a Boro-ba.

7 kedvelés

Nálam az aneszteziológus sikeresebb lenne :roll_eyes::grin:

5 kedvelés

Nem is tudom hogy bírtam ezt gyerek koromban megenni, irtózatosan xar ize van :grin:

6 kedvelés

:open_mouth: ezeket én se értem. Tuti kaptam 76 után valamilyen bébiételt, de nem hiszem, hogy lecsó vagy sült oldalas volt benne :thinking:

8 kedvelés

Raktam még bele egy kis kexet, de a xar -bol még xarabb lett :grin:.

6 kedvelés

Tapasztalatom szerint mintegy 50-70 kg kex tudja érdemben feljavítani ilyenkor :pleading_face::grin: de akkor meg sok nap alatt ízvakság és vitaminhiány alakul ki.

5 kedvelés

Pár csepp a kedvenc aromádból bele, és máris jobb lesz.

6 kedvelés

De legalábbis igen ízgazdag :grin::pleading_face:

4 kedvelés

Ezen már semmi nem javít :grinning:

5 kedvelés

Esetleg egy Covid, de ott meg más hátrányok vannak :roll_eyes::grin:

5 kedvelés