Részemről a K Flavour Company Ira-ja az ami bor mellé megfelel. Lehetne édesebb, talán úgy jobban passzolnak. De nem “vesznek össze”, az a lényeg.
Köszi a tippet! Válaszod elzárom a Kedves kíváncsi tekintete elől, mert ha elolvassa, újabb vagyonok indulnak majd vándorútra a családi kincstárból. Csak az a gond, hogy engem is felcsigáztál .
A K Flavour cuccok mind kiváló portéka. Volt is egy tesztem a longfill sorozatról. Az I DIECI aroma sorozathoz sajnos még nem hozott közelebb semmi, de rengeteg jót olvastam róla. Illetve most jött ki a K longfillek újabb íze, a Gina. Az is kecsegtető.
Ja igen, itt a teszt.
Óóó mily gonosz is tud lenni a finom női lélek! (Bocsánat!!!). Eddig is szemeztünk a “holmival” de ezek után, ahogy elnézem a felcsillanó szemeket, Ira és Garrison “shopás” leend hamarost, feltéve ha elérhetők. .
Örülök, hogy (a magam fura módján) segítettem. Biztos vagyok benne, hogy nem bánjátok meg. A teszt óta csak ezeket szívom. Letehetetlen!
Nem túlzok, engem lenyűgözött mind.
Én csak dohányos ízeket szívok és annyi, de annyi sz*rt fogtam már ki! Mindig megfogadom, hogy maradok a beváltaknál, aztán csak azért is benyalom az aroma leírást.
Én már egy vesével, egy lábbal és kézzel, fél tüdővel és szemmel létezem Ennek egy része a családi költségvetési viták hevében vált feleslegessé
Nekem, borhoz leginkább a dohányos lötyik, azon belül is a csonthéjasok passzolnak!
Idő közben (hála az AromaParadise által tesztelésre küldött longfilleknek) meglett a borhoz passzoló liquid, ami a K Flavor Company Ira-ja lett. Mivel whiskey-s vonalon mozog maga az aroma, így visszaköszön ízben az alkohol, ami pedig a borhoz szerintem jobban illik mint más egyéb liquidem, próbáltam mandulásat, de valahogy az túl száraznak tűnt a borhoz képest. Az Ira nem édes, így inkább egy száraz borhoz lenne való. De az édes vörössel is teljesen jól kijön.
Én csak a Grece Secret-et kóstoltam, de az nagyon nem jött be! Iszogatásoknál inkább az egyszerű aromák jönnek be! Ezek a több ízű, összetettek már kevésbé! De persze kinek mi! Ez is rettenetesen szubjektív dolog!
Ebben tökéletesen egyet értek. Nekem amúgy a Grace’s Secret bejött.
Big Mouth Beast-el volt dolgom. A fiatalabb generációnak bejött, ez az energiaitalos világ neki-nekik ízlik. Sajnos ehhez én öreg vagyok, nekem túl édes és túl “redbullos”, ráadásként túl almás(?) is. A redbullos jelzőért anno majdnem levágták a fejem, mert a szakértőim megesküdtek rá, hogy ez Monster. Én elfogadtam, mert hát ugye ki akar megdögleni egy ilyen dolog miatt? Nem ma volt a kóstolás, de úgy emlékszem, 8-10% körül kevertem be.
Két hétig érlelődött a nedű használat előtt.
Szia. Az Energy tutti frutti. Én nem hivan energia italnak, csak simán tutti frutti ízesítés. Finom, édes… Nekem bejött egyébként.
Régi dilemma, tutti-frutti vagy energiaital íz? Az utóbbi olyan fancy … De nekem már egyet jelent. Sajnos vagy szerencsére? Ha bejön ez az íz, akkor nagyon nem lőhetsz mellé vele, mert azt hozza stabilan és erőteljesen.
Ah, most jutott eszembe, ha már ez az ízvilág… Magamhoz ragadtam a két hónappal ezelőtt tévedésnek minősíttett Umamit. Lehet, megkövezel érte, de számomra hasonló ízvilág. Mégis imádom. Engem bosszant a legjobban, hogy nem tudom miért. Édes, furcsán fűszeres, kicsit mű (szerintem ez lehet a drága alapanyag ) könnyed és mégis nehéz. Tavaszra-nyárra biztosan lesz még keverve belőle.
Imádtam!!! Rosszullétig zabáltam, sokszor a ráragadt belső fehér csomagolással együtt De ez az íz, nem az az íz. Vagy csak az idő változtatta meg az emlékeket és az ízlésemet. Fene a jódolgom!
Ez volt a bűnös…XD
Irtó nagy kedvenc az After Eight a családban. Tojunk rá, hogy sokan gasztronómiai terrortámadásnak tartják. Ki kell próbálni a recepted!!!