Sziasztok! Egy kis segítség kellene dohányos aroma ügyben.
Az eliquidonlineshop-ról nagyjából az összes kész liquidjüket kipróbáltam már talán 1-2 kivételével.
Van náluk a Desert ship, vagy sima RY4, TOBACCO 555, ezek amik nagyon bejöttek nekem.
Elkezdtem keverni is egy ideje, kb 4-5 féle dohányos aroma ízt kipróbáltam de egyik sem adja annyira mint ezek a kész levesek.
pl. amit próbáltam TPA RY4 Double, Mystic Juice Babylon, Decadent Vapours Desert Blend, ezek közelébe sincsenek, valamelyik rendesen rossz.
A kérdésem az lenne, hogy esetleg aki próbálta már ezeket a kész lötyiket, tudna ajánláni nagyon hasonló aromát?
Kicsit édes de nem az a gejl, nem vanília vagy karamell, igazából nem tudom mihez hasonlítani, finom dohány íze van, nálam teljesen kiváltja a rágyújtani kívánt érzést.
Köszönöm!
Szia!Eliquidonlineshop-ról már többfajta aromát próbáltam én is!Ha az kell hogy az analógra hasonlitson az íz ,akkor Maximum Flavour American Tobacco,ha édeskés Decadent Vapours American Gold Tobacco nálam dohányos ízben ez a kettő visz mindent! U.I.:És elegendő 5%-ban keverni mindkettőt!
Szia!
Ami még fontos,dohányos aromáknak kell a bekeveréstől számított 3-4 hét érési idő,ezután érdemes rákóstolni.
Így van,ez kimaradt.Egy hónapot szoktam vele várni,ezidő alatt tökéletesen beérik!
Szia! Szerintem sajna azokat az ízeket nehéz előállítani. 80-an max. 90%-ban tudod reprodukálni. Pl: Maximum Flavour Flavor Master (Ízfokozó Adalék) használatával 100ml-be 4-max. 6csepp. én úgy tapasztalom, hogy segít. Ha édesebb levest szeretnél Chemnovatic Sweetener Blend SB-800 (Édesítő) ha karamellel dobnád fel akkor ezzel Maximum Flavour White Angel Base. Ezzel pedig kicsit mintha füstösebb lenne a kész leves Maximum Flavour Dark Angel Base. Nálam a favorit Journey JD RY4. 100ml kész leves bekeverésének folyamata: Főzőpohárba belemérek 1,7%(1,7ml) aroma, 5csepp ízfokozó, 3csepp DA ezt 20-30 másodpercig keverem. Majd 25% (25ml) pg , 65%(65ml) vg. Ezután intenzív keverés 20-40 másodpercig míg teljesen letisztul és millió apró buborék szemmel detektálható. Ez után 45 óra lassú keverés 37-39 fokon majd 8-10 óra szellőzés! 2-4 hétig álla a sor végén mire sorra kerül!
Az 555 volt az utolsó aroma amit évekig használtam (és csak azt) Nem tekintettem igazi dohány íznek, inkább egy kellemes, nonstop szívható íz…szerintem.
Jó nehezet kérdeztél, ez még a megfelelő gyümis/sütis-ragacsos/mentolos íznél is klasszisokkal bajosabb. Nagyon személyes preferenciák és egyéni ízlelés alapján dől el. Nálam Discovery Old Captain vagy Cohiba a két állandó. Vagy A&L Ryan, ha ry4 jellegű
MJ Babylonból pl. jó sokat elropogtattam, de nem a dohányos jelző az első, amit rásütnék. (de finom…nekem)
Nálam is az 555 Gold amit állandóan használok a RY4 mellett.
Bár nem vagyok nagy dohányíz kedvelő, de a K Flavour Company Alfie nevezetű longfillje számomra hozta az exklúzív, minőségi cigaretta élményét.
Köszi! Mind a kettőre rápróbálok.
Köszi! Igen tudom, kb. 3 hét után kóstoltam újra pl. a Babylon-t, annyira nem rossz de nagyon messze áll az elképzelésemtől.
Köszi! Nem rossz a MJ Babylon, de nagyon édes nekem. Rápróbálok az A&L Ryan-ra is ha nem túl édes.
Miért nem próbálsz ki egy pár kivonatos aromát ha az analógos szerű dohányt szereted ?
Ha próbálni szeretnél Budapesten nálam megteheted azt hiszem van dohányos aromám itt megkóstólhatod.
Kivonatos aroma? Az mit jelent? Nem tudom mennyire analógos pl. az említett desert ship kész leves.
Dohánykivonat,édesség nélkül,esetleg némi gyümölccsel .
La Tabaccheria,Azhad Elixírs,The Vaping Gentlemen Club,Blendfeel ilyenre keress rá,találsz shopokban hsz.okat.
ha eliquid is jó, tudom ajánlani a Black Flag Risent
Ez egy igen gáláns ajánlat, és a dohánykivonat az igazi szent “Grál”. Az 555, USA Mix, Ry4 stb. jó ízek, de mind egy szintetikus izé (tornazsákból, dorkobol, használt zoknikból főzve…)
Akad nekem ez is az is…Tvgc azért elmegy dohánynak…