Miert nem csábultam el? 😭

Cotton clouds ajánlom én is, szerintem nagyon jó! Még a nehezen vattazható Berserkerbe is jól működik. Jó íz egyből és eléggé levegős, nem tömör!

7 kedvelés

Most már nekem is vennem kell ilyen kotont, minden csaj ezt ajánlja. :grin: Ez egy az egyben bemegy 2.5-es magba? :thinking:

8 kedvelés

Mert minálunk a cipő, sose’ szoros, sose’ bő… :grin:

Van olyan wick-es vattám, ami jobb szereti, ha szűk, viszont csavaró mozdulattal hatolok be. (Expromizer vatta).

Nem :rofl::rofl:ez nagyobb,ebből le kell szedni kicsit,viszont hosszú koton :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nem megy bele, kb felezni kell, de könnyen kezelhető :blush:

1 kedvelés

Írd le neki, hogy hosszában, vagy keresztben felezze​:grin:mert @Ispy tekeréseinek “állagát” elnézve a fotóin, túl nagy gyakorlata nem lehet benne :rofl::rofl::rofl:

Nekem beszélsz? Egy követ fújjuk @Ispy - vel :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: De ez tudod olyan mint a biciklizés :laughing:

Akkor jó, mert kiköltekeztem, pedig akartam venni biciklit :grin: viszont van bőven vattám. Pattanok is rá.
Vagy majd a keszegemet hajtom :roll_eyes:
De talán van sok drótom még
Áhh…Túr a Franc.

3 kedvelés

Túrd elő, mert tényleg jó :grinning:

3 kedvelés

Ott azért más az üléspozíció:grin:
Nem lett volna jobb egy KERÉKPÁR ? :rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Szarul szólnak… :roll_eyes:

1 kedvelés

Te beszélsz @Zolika, amikor a múltkor azt a jó kis széket mutogattad? :rofl::rofl:

Én pl, pénteken vettem németben kb 5 juró volt, vapefly firebolt cotton. 3as fűzős vatta. Tökéletes a siegfried rta-ba. És ízben is nyerő…

Ezért másabb az mint a bringa :rofl:kényelmesebb​:grin:

Hát az biztos és nagyon praktikus, széles felhasznalhatosag :rofl::rofl::rofl:

Jobb egy autóban ,az nem borul el​:rofl::rofl:

Hááát hm, az attól függ :joy:
De ez jó illik a címhez, legalább nem törlik ki​:stuck_out_tongue_winking_eye::rofl::rofl:

1 kedvelés

Te csak ne dumálj, ha én nem vagyok még cuccaid sem lennének, te internet nomád. :grin:

Különben is olyan ritkán cserélek tekerést, hogy mindig kijövök a gyakorlatból. :rofl:

Ennyire bejött a dl világa? :grin:

1 kedvelés