Viszont lenne egy kérdésem… (lehet csak puszta tudatlanság oka), ~zárolni az ellenállást~, ezt hogyan is kell?
Köszönöm Robi. Mikor írtam, akkor már csak finomítgattam. Semmit nem akartam kihagyni.
Tudom, és szerintem tudja azt mindenki is…
U. I. Köszönjük, hogy itt vagy nekünk…
Ha benne vagy a TC-ben, elvileg úgy van, hogy 3 gombnyomás és az ohm jelre ugrik, ha ott leokézod, lezárja. Amelyik készülék a wattot is engedi állítani, annál oda is odatéved a három gombnyomásra. De ez is készülékenként változik.
Nagyon kedves vagy, ez jól esett, köszönöm.
Köszi a cikket, jó és hiánypótló én is sikeresen kipróbáltam a TC-t Yihin, de aztan inkább maradtam a tatás stílusú Watt módnál.
De amikor nagynehezen sikerült belőni, egész jól fibrillált
Kedves egészségedre Zoli.
Minden benne van a cikkben , amit tudni kell vagy tudni érdemes a TC-ről. Sok tévhitet eloszlat.
Nagyon tetszett!
Sokan kipróbálják elsőre a Watt mode mellett, ha benne van a menüben, én is így tettem a Swag2-nél és csalódás volt. Nem minden készülék alkalmas rá “zökkenőmentesen”.
Amin még sokan elcsúsznak (sokáig én is átsiklottam rajta) és tök jó, hogy ki lett emelve, az a kalibráció, a “hideg ellenállás” megadása. Ha különböző hőmérsékletű körülmények között állítom be, a kiírt adat már csak egy viszony szám lesz és nem egy állandó hőfok érték. Tehát más hőmérsékletre kell állítanom az előzőekhez képest, ugyan azért az élményért.
Én egy Hastur Mod-al TC-zem 1-2 hónapja és nagyon élvezem és ha egyszer lesz majd Yihi-m…fúúú
Köszönöm szépen Samu. Az észrevételed pedig tűpontos. Drukkolok, hogy legyen egy Yihi-d.
Azért a Swag-gal én nem feltétllenül próbáltam volna
Tökre kipróbálnám, de nincs olyan készülékem, amire azt mondták volna, hogy jó a TC-je, max elmegy.
Oly’ sokat igérőek a gyártók honlapjai, felébred az emberben a kiváncsiság és amikor a kezdő vaper tapasztalatlan, mindent is megakar próbálni, hogy aztán külön tudja választani a búzát az ocsutól…
tc? bakker nekem még a watt moddal is gondjaim vannak
Neked mindennel gondod van
Ha nem látnálak azt mondanám, nem is lehet így élni
Nekem Dani még sosem volt. A 2 modom közt, ami van, kb 60 fok különbség tapasztalható TC - ben. A Tesle Pokeren beállított 180 fok, = Swag2 - n 245 foknak. Legalábbis a gőz menyiségén én úgy érzem. Miközben minden más ugyanaz. ráadásul nem tudom, melyik a jó?
Ami neked jó az a jó…
Sajnos a Teslánál ez nem így van. Ha száraz a vatta, akkor hiába a TC beállítás. Annak dacára jön az erős csípős égett íz. Pedig működik. Ugrál a hőmérséklet SS316 huzalnál, és a beállított hőmérsékletet is érezni, hogy mikor több - kevesebb a gőz. Nem TC huzalnál fixen 50 fokot mutat a Tesla, ha TC -re van álítva. Csak azért írtam ezt, hogy bizonyítottan reagál az SS huzal ellenállás változásaira, csak a Tesla alul szabályoz, a Swag meg túlszabályoz. Érdekes módon a Tesla panaszkodik a hőmérsékletre, ha éjszaka lehűlt a levegő, a Swag még sosem írt ki olyat. A Teslánál ezért muszáj az ellenállást lezárni, A Swagnál nem is tudom, hogyan kell, de annak vagy legalább 115 TCR -t kell beírni 92 helyett, vagy legalább 250 fokra állítani, hogy valami gőzt is adjon. A Teslánál a TCR beállítás 0,00092 a Swagnál csak sima két számjegyűt lehet, pl így: 92.
A Galaxies - hez kaptam egy csomag ilyen vattát:
Nem tudom, az van -e benne, ami rá van írva, de nagyon nem szereti magába szívni a glicerint. Ettől sokkal jobb a kerek kozmetikai vatta, de még a gyógyszertári steril is. Lehet, hogy kéne rendelnem valamilyen vattát mégis?
A swag és a TC kapcsolatát még csak egy gondolati környezetben is engedd el. Nagyjából teljesen alkalmatlan rá( meg úgy általában a budget modok 95%-a. ‘Valamit’ csinálnak ugyan, de az élvezeti értéke erősem negkérdőjelezhető). Sajnos ez a TC olyan műfaj, ami erősen igényli a tisztessèges hardver jelenlétét, ès ezt a kici-occó kínai cuccok nem nagyon tudják adni. A legtöbb gyártó persze beleteszi a reklámanyagba, mert a mienk ezt is tudja, de minek…
Próbáltam megkeresni a képet amit küldtél, mikor megérkezett a csomag, hogy tudjam írni, bontatlan vattát küldtem! Tehát nem lehet benne más, csak az ami rá van írva! Egyébként sem vagyok az a fajta aki csak úgy puszta szórakozásból összekeveri a vattákat és a csomagolásaikat! A 115-ös TCR meg már nagyon nem a 316-os acél értéke, úgyhogy én azt nem piszkalnám a helyedben! Ott az 50 fokkal lesz a baj. Ha olvastad a cikket tudod mit kell tenned. Nekem most lett elegem az állandó kétségbe vonásodból!
Maradnék tisztelettel…
Áldom az eszem, hogy nem küldtem semmit Ferinek…
Én csak segíteni akartam…