Hello! Tetszik, sok a tartalom, minden igényemet kielégít, és az hogy első alkalommal kicsit bután álltam a dolgokhoz, volt aki azonnal segített! Le a kalappal!
Hello. 22 órája csatlakoztam. Már most megvan a batyumban a hasznos tanács. Igazából csak egy dolgog a rossz az oldallal kapcsolatban… hogy nem ovis koromban csatlakoztam köszönöm.
Pro:
Az itt fellelhető tudásanyag egyszerűen fantasztikus.
A kemény mag szimpatikusokból áll össze, akik ha kell segítenek. Ezúton is köszönöm nekik.
A fórummotor remek, ti ketten meg… nincs is rá szó!
Kontra:
Regisztrációm óta € 500.- huss! És még(!) nem vettem sem bàjkà vé9-et, sem Danit… Mi lesz itt még…
Ugye?
Évek óta nem vettem szinte csak lötyit, most meg ez is kell, meg azt is kipróbálom…
Hát ez az! Ahogy itt egyesek írni tudnak pár deka acél meg pom egyvelegéről, attól George automatikus utalásba kezd a háttérben… Én meg csak az emailt veszem észre, hogy csomag jön…
Nos… én gratulálok az oldalhoz, remekül informatív és tájékoztató, minden témája. Igaz kb. 8 éve vapelek, de tud újat mondani. (bár egy fejlődő dolog mindig) Egy baj van csupán vele, h 3 napja olvasgatom szabad időmben, és kiéheztem tankok megvásárlására, mert kedvet hoztatok nekem a bejegyzésekkel.
Ez nem szokott itt előfordulni pedig…
Szia Attila
Tetszik a profilod
Ha 3 napja ittvagy és még nem vettél semmit, akkor egész jó a tűrőképességed
Viccet félretéve: üdv köztünk
Mivel vépelsz?
Szia Beáta! Nos kérlek… már erősen szemezek 1 By-Ka v9+ al Az a baj nem fog itt megállni a dolog. Most kérlek szépen Sx mini SL + Dvarw v2 FL (anno sokáig, nagy favoritokkal, Taifun és Kayfun első, második, harmadik generációk) De valóban türelmes fickó vagyok.
Konklávé…vagymi klónkv? Happy Morgen, nálam Nescafé klónkv megy.
Klónbyka tökéletes szerintem SE is.
Reggel eredetiben nyomom
Szarvasi espresso only
Utána jöhet a klón is
Csak a Bialetti
Jó is az, én Bikka-t használok.
Kell az a kis rituálé, kimér, darál, lefőz…
Reggeli rituálénak nekem pont elég hogy az ember szól ha kész a kávém Nem vagyok egy jókedvűen ébredő kategória
Hogy mi a véleményem ?
Az, hogy NAGYON SZUPER.
Segítőkész emberek, jó társaság.
Azt hittem, hogy a Facebook csoportok a legjobbak … hát elég nagyot tévedtem.
Örülök, hogy rátok találtam.
Igy van, egy fórum sokkal jobb tud lenni, ha összetartó segítő emberekkel töltődik meg. Az FB egy kiégett közösségi média lett valahol. Sok helyen csak sírás panaszkodás, nyakon öntve egy rakat reklámmal. Pedig cukor ember azt mondta a történeti filmben, h nem lesz reklám. :)Hajrá Vaperina, csak így tovább.
Észrevételem szerint az emberek a Facebookra járnak levezetni a frusztrációikat. Az égvilágon mindenért, mindenbe és mindenkibe belekötnek, egymásnak feszülnek, osztják egymás. Gyakran olyan stílusban, amilyet szemtől-szemben nem mernènek.
Gyorsabb, de az információk is hamarabb elmerülnek a “tengerben”. A fórumokon esetenként többet kell várni a vàlaszokra, de talàn éppen ezért azok többnyire átgondoltabbak, és általában könnyebb visszakeresni információkat. A moderálás is hatékonyabb tud lenni. Én ezekért sokkal jobban szeretem a fórumokat (vagy csak szimplán maradi vagyok ).
Nem vagy maradi, én mikor csatlakoztam a Vaperinához, ez a fészhez hasonló stílusú görgetősdi is meglepett megszoktuk, hogy a “fórum” egy “tartalomjegyzék”.
De, maradi vagyok, mert a “hagyományos” formát szoktam meg, ebben még mindig nem tudok eligazodni. Rendszerint csak az “újat” meg az “aktuálisat” nyomkodom.