Sziasztok!
Vaperina?
Vaperina nem más, mint a Vaper Női megfelelője. A névválasztás nem véletlen, mint ahogy az sem amit jelent és amit hirdetünk ezzel. Mi tartjuk magunkat a kezdetekkor felállított elveinkhez és azt szeretnénk, ha ezt a jó szokást mások is átvennék és alkalmaznák.
Sajnos az volt illetve néhány helyen még mindig az a tendencia, hogy a Nőket elnyomják.
Igen láttam olyat is meg nem mondom melyik csoportba, hogy a nők nem tudnak vapelni! A nők nem értenek hozzá! stb. stb… Természetesen ez nem csak a Vaper világban jellemző hozzáállás ezen férfiak részéről. Ez ellen is harcolunk…
Nos, ezt már kifejtettem korábban, hogy mit gondolok erről és természetesen most is tartom magam hozzá:
Szerintetek a névválasztás illetve a név mennyire befolyásolja az embereket? Mi a véleményeket erről?
Ui.: Szeretnék kitérni a tegnap történtekre is néhány mondatban.
Szóval megjött a válasz, hogy azért törölték a véleményem mert promóciónak vélték. Én úgy gondolom, hogy most van itt legkevésbé az ideje ilyenen fennakadni, amikor egyik percben van Facebook oldal, másikban nincs. Azzal, hogy törölték világossá tették, hogy egyébként sem engedték volna.
Szeretném ha segítenénk egymást, hiszen elméletileg egy oldalon állunk és nem csak velük! Szeretném, ha tudnák, hogy szívesen látjuk Őket is. Mindenkit! Fogjunk össze végre! Tényleg sokszor nem értem, hogy miért ez a rivalizálás? Érdekes módon nálunk mindenki megoszthatja saját oldalát nem csak most de eddig is (nekünk ettől nem lesz kevesebb). Úgy, mint ahogy a megboldogult Vaperina adok-veszek oldalon is, Facebook csoportunkban is, és természetesen a Fórumon is, hiszen regisztrációnál sem véletlen van ez a mező
Mi úgy gondoljuk, hogy ez alap, minél több minőségi tartalom van, annál erősebb és sokoldalúbb a Közösség. Tudjátok mi a titok? A titok az, hogy nincs titok. Egyszerűen nem kell belefolyni, nem kell tudni ki kivel van. Ennyi Én személy szerint a Vaperinával, 1 éve csöppentem bele kicsit mélyebben ebbe a közegbe ezért nem tudom, nem is érdekel és így nekem pont jó! Ezért vagyunk függetlenek, pártatlanok!
Meglepődve tapasztaljátok, hogy itt mindent ki lehet mondani, le lehet írni? Hát szokjatok hozzá ez eddig is így volt és ezután is így lesz!
Hamarosan létrehozunk a WIKI kategóriában egy új témát, amelyet bárki szerkeszthet majd az első bizalmi szinttől! A téma nem más, mint a Magyar Vape Tartalomgyártók!
A témában összegyűjtjük közösen azokat a tartalomgyártókat, akik minőségi contentet kínálnak. Így könnyen lehet, hogy olyanokra is rábukkanunk, akiket eddig nem ismertünk. Szerintem szuper lesz!