Nem is vettem kioktatásnak. Köszönöm a segítséget mindenkinek. Profilkép még egyenlőre nincs.
Akkor a nagy M mellett 2-vel balra.
Sziasztok! Pár napja vagyok csak tag, próbáltam átlátni/átnézni az oldalt ezen idő alatt. Tetszetős, ügyesen összerakott szisztéma, de van ami ettől is fontosabb: Végre egy olyan hely, ahol nem utálnak minket, nem tiltják a hszeinket és nem törlik a hirdetéseinket csak azért, mert ebben az országban tiltólistára tették szinte az egész vape társadalmat! Remélem sokáig itt leszünk még és segítjük egymást bár ahogy elnézem, abból itt nincs hiány! És egy kérdés a végére. Lehet, hogy lenne pár régebbi dolgom amit fel tudnék ajánlani Nektek. Mi ennek a menete pontosan? Nem sok és még át is kell néznem őket, de kidobni nincs szívem, hátha valakinek még jó lesz belőle valami.
Köszi! Hétvégén átnézem a dolgaimat és ráírok majd!
Szia @Maxhim A gyorsaság nem az erősségem, de legalább helyben vagyunk. (Fehérvár-Viziváros)
Szia! Sajnos nem vagyok egyfolytában Fehérváron mert nem ott lakom, de megoldjuk akár így akár úgy.
Ez esetben elnézést kérek. Csak a profilkártyádról lestem le az infót.
Ne viccelj, nincs miert. Direkt azt adtam meg, mert az legalább ismert, nem úgy, mint ahol lakom. Így könnyebben behatárolnak akik szeretnék tudni merre is élek. Egyébként mellette lakom nem sokkal, de járok arra heti rendszerességgel a kiskutyammal iskolába. Mondjuk nem olyan kicsi, de kutya
Ez a kutya nagyon szép.
Ez egy ősrégi kép,kb 2000 körüli.Ő volt az én gyönyörű, mentett kutyám.Azóta sajnos elment az örök vadászmezőkre.
tudom nem a házikedvencek topic,de nem bírtam megállni.Most kerestem meg a képet hirtelen.
Úgy fest mint Moha, vagy Moharakodó talán. De ezer éve nem jártam arra, tévedni pedig gyakran szoktam. A kutyus csodaszép!
Elképesztően jó, amit csináltok, köszönöm, hogy itt lehetek. Véletlenül tévedtem erre az oldalra és mitagadás, eddig nem szólaltam meg, csak olvasgattam. 10 éve kezdtem ecigizni, az utóbbi 3 évben nemigen foglalkoztatott a téma, megvoltak a hardvereim, kellékek több évre. Nemrég szembesültem azzal, hogy az eszközeim lassan tönkrementek, a cuccaimból kifogyok, halvány fogalmam nem volt, mihez kezdjek.(kizárólag aromákat rendeltem csak) Itt azonban hihetetlen jó információkat kaptam Tőletek és mitagadás, sokat tanultam is, az elmúlt években nagyot haladt a technika. Még egyszer köszi Mindenkinek
illetve mostantól a megnövekedett információ áramlás miatt, amit itt kapsz… oda lesz majd a spori pénzed, csak figyelj.
Csak így tovább, köszi az oldalt!
Bár nem egyszerű átlátni az oldalt, hogy mit hol lehet csinálni, hogy lehet válaszolni, megnézni az adott válaszokat, bárhova klikkelsz egy adott képernyőn mindig feljön valami, vagy átvált, nagyon összetett az oldal, szerintem egy egyszerűbb profil sokkal jobb lenne, mint pl a FB, egyértelműbb felületekkel, mert sokminden van mindenhol, aztán lehet csak el kéne egyszer magyarázni a használatát az oldalnak, meg a funkcióinak, meg megmutogatni az opciókat, de így elsőre nem könnyű, kicsit AVX fórumos nekem, bár még az is egyszerűbb felület, kicsit sok a kikötés, na de majd làtjuk, hogy boldogulunk…
@Donat írt a Gépház kategóriába pár útmutatót az oldal használatához. Érdemes elolvasni őket. Illetve, ha írsz @ohmbot - nak egy üzenetet (nem chaten, hanem PM-et) akkor végigvezet az oldal funkcióin. Szerintem így is eléggé facebookos, csak sokkal szebb és jobb, több funkcióval mint a kék oldalon. De lehet elfogult vagyok.
Mivel pár napja már itt vagyok,olvasgatom a témákat,tippeket stb… ugye posztoltam is,és kellemes csalódás hogy eddig még nem jött velem szembe egy toxic phasz se,aki majd megmondja hogy ő okos én meg hülye. Rengeteg csoportba voltam/vagyok sok platformon,pipások,játékok,ismerkedő,humor stb… de mindenhol vannak ilyen ,okosak"… szerencsére itt ugy látom nincsenek.
Az elrendezés,átláthatóság szerintem egész jó! 1-2 nap alatt simán megszokod hogy mi merre van,igaz hogy fórum kinézete van de ennek ellenére mégis tetszik!
Ami még óriási pozitívum,hogy nincs teleb@szva reklámokkal és mégis ingyenes a használata. Igy hirtelen ennyi ugrott be,további sok sikert az irányitásához!
Néha bepróbálkozik egy-egy, de nagyon sz@r táptalaj vagyunk nekik
A Közösség kilöki magából aki nem ide való. Természetes szelekció.
Csak egy maradhat