Minden nap megálltam ennél az adagnál, de egy idő után tervben van a 18->12 váltás.
Dl-t nem akarok, nekem nem tetszik, fura is volt illetve nem adott se ízt, se th-t.
Énnekem a pipa után nem jön be a dl. Hiszen amikor a cigiről a pipára átszoktam, azon kínlódtam sokáig, hogy ne tüdőzzem le. Mert a pipa előnye pont ez volna, hogy nem tüdőzik le, és a szivarosok sem. A másik, az illatok. Hozzászoktam a tömény pipafüst illatához az orromban, viszont az e- liquideknek ízük van, illatuk meg szinte alig semmi. Harmadik: A környezetemben csupa nemdohányzó van. Nekem a gőzömmel inkább bújkálnom kell, nemhogy hivalkodni, nehogy kiüldözzenek még a lépcsőházból is. Téli mínusz fokos fagyokban ez is szempont, hogy valahol épületen belül stikában szívni, mert odakinn megfagyok. A cigarettával is sokáig kocabagós voltam, akkoriban a napi adagom hetekig elég volt. A függőség azután jött, hogy ezt az osztálytársaim kiszúrták, és elkezdtem gyakorolni a letüdőzést. Ehhez még hozzájön hogy dl - ben ötször annyi lé fogyna, és ugyanannyiszor több akkumlátor, vagy új szett kellene? Igaz, a fiam dl szettet vett magának, de nem dohányzott. Sosem hordja magánál a vape felszerelését, de odahaza talán reggel és este szívja, nem tudom. Szóval elég indokot soroltam, hogy nekem miért az mtl kell?
15 évesen vettem pipát és szivart.
Hàt, az istennek nem ment, csak mtl-ben úgyhogy ment ajándékba.
Szivar dettó. Fogadásból elszívtam tüdőre a szál Csongort, meg a talpas Gitanest (ha ez utóbbi mond valakinek valamit, akkor ő jó évjárat).
Ennyit erről.
De mondom, elfogadom én a DL-t.
Öcsém 43 éves, ő mutatta a DL cuccot.
Tele van mtl tankkal, moddal.
Utána elmondta, hogy csak nagyon ritkán használja. Brahiból. Meg hogy legyen egy olyan is.
Igy igaz és azért neh felejtsük el azt sem hogy kiadossab tud lenni mint az mtl vonal igaz kb 3-szor anyyi leves kell hozzá de kinek mi
Nincs ezzel semmi baj van hogy megkívánom és úgy keverek alapot dl hez
Számora az mtl-dl vegyes használat segített levinni a nic adagot kb egy év alatt 18mg>3mg-ra.
Ugyan abból az alapból kevertem dohányosokat mtl-re és desszerteket dl-re. Egésznap megy a dohány mtl, de…
Az édességeket szeretem, de hamar eltelek vele, viszont dl-ben jobban hat az azonos nic elegy. Így nic csökkentés után mégis vissza-vissza tudok “kacsintgatni”.
Lényeg a fokozatosság.
Még van hová fejlődnöm már a hatosról 3-4-ig lementem igaz 2évbe telt,lassan fokozatosan
Igen . Úgy vettem észre nagyobb nicnél ha sokat szívtam úgymond "sípoltam"és itt volt a hóha…csökkentünk vagy a nicen vagy a szívókámon
Most teljesen jó ennyivel,persze ami finom az így is fogy rendesen