Hogy? Nekem 30. Lehet több opció is volt?
Mindegy…kemény vagyok, kibírom.
Hogy? Nekem 30. Lehet több opció is volt?
Mindegy…kemény vagyok, kibírom.
Egy sorral lejebb…
Láttad azt a filmet ?
ELKAPKODTAD
Az igazi férfiak többet fizetnek.
Homokfuvott rozsdamentes acél, azért volt drágabb gondolom 50 eurral.
Egyébként egy példa miért drága ez a hobbi: írtam smokerstorenak, hogy kéne 6 csavar a taifunboxhoz. 1 hétig semmi válasz, így vettem 17 eurért 6 darabot, ebből 12 eur a szállítás. Majd írtak smokerstorék, hogy persze, semmi gond, küldenek ingyen. Ma ez megjött, ingyen, 12 darab csavar, a 17 euros meg ki tudja hol kavirnyál. Hát ezért.
Én is számolgattam egy picit…
Az elmúlt 14 hónap 761k
Deeee ebben benne van már tavaly októbertől a párom+ a “kislány” cuccai és fogyasztása is…
Deeee amúgy meg nem számolgatunk, és a legfontosabb számomra hogy kislány (18 éves) nem analógot szív hanem vapel…
Le sem merem írni,hogy egész évben csak a töredéke az enyém ezeknek a számoknak.Kb.egy 100k.
Ha dupla annyi lenne mint az analóg akkor is megérné a vape…mert az egészséget nem lehet beárazni, semmi sem drága mikor az egészségesen élhető plusz évek a tét.
Ezt nagyon sokan akkor kezdik el (át)értékelni, amikor az egészségük állapota szignifikánsan romlik…
Jól bele húztál nem semmi…
De amúgy már nem durván vészes, ha lebontjuk és átlagoljuk.
2x11 hónap+1x14.
761/36, durván 21-22k/fő/hó (nem nézve az eszközök arányát, eloszlását)
Én nem hobby-ként tekintek a vape-re…inkább csak olyan függőség ami a nikotin előnyös hatását leszámítva csak nyűg. Mindig legyen akku feltöltve és kéznél a hardver bárhol vagyok, stb
Van 2 szettem és a jó áron vett évekre elég nic, huzal, vatta…így a havi kiadás 4-5k.
Most számoltam utána,csak 60-70k/év.2-3 mod, pár DL RTA/RDA,néha 1-2 aroma.Nincs egy 10-es/hó.
Teljesen kielégíti az igényeket,nem cigaretta,mégis valami helyette.Amúgy sem lehetne cigiznem.
Abban egyetértünk akku,hardver,minden frissen tekerve,és nekem minden finomság hogy bármelyik használatkész legyen
Ha megvan a harver, én is úgy számoltam, hogy a járulékos simán kijön havi 4-5 K-ból. Ebből a szempontból szinte mindegy, hogy modot és RDA-t, vagy podot használsz a gyári porlasztóval.
Elitebb, többféle aromák, levesek és napi 4-7 ml fogyasztással is megáll 10-15k-ba sacc.
Jani ebből az időszakból 11 hónapja 3 ember fogyasztását kell nézni a 2 csajnak “egyfolytában” a szájába lóg ( húú ez de finom- ezt kóóóstold meg) ezt figyelembe véve nem sokallom az összeget.
Arról nem is beszélve hogy analógra mennyi lett volna ez az időszak
Meg részemről- részünkről már ez egy hobby és egy életstílus lett…
ha le bontjuk igaz nem sok.én egyedül vagyok függő a családban…(így is többet lőttemt el.)
Vannak ennek árnyoldalai is ám