Melyik legyen?

www.e-smoke.sk

Gugli fordító javasolt…

Annyi a gond h kb nincs választék. Minden abban a közepes nem a legalja árkategóriában ‘sold out’, vagy utolsó darab és nem szeretnék emiatt kompromisszumot kötni.
Kedves tőled hogy felajánlottad a csoportos rendelést de nekem ez az oldal nem jött be sajnos.

1 kedvelés

Nekem vesekőnél mondta a doki, hogy ez katéter lesz! Annyit mondtam: Akkor álljon neki fekvőtámaszozni egy darabig, hogy legyen esélye. És kijöttem a rendelőből.

Igaz én nem ott nézelődtem. :sweat_smile: Sorry. :cry:

Sajnos az utóbbi 1 évben nagyon lepusztult a kínálat mindenhol, 3 éve Kánaán volt.

Egy shopból már elég nehéz összeszedni mindent.

2 kedvelés

Még nem próbáltam a TC-jét, de amint újra tekerem a tankot SS huzallal, kipróbálom. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

chicken cut GIF by happydog
Az uborkáknak üzenem! :rofl:

Na, mizujs…unatkozol? :slightly_smiling_face: Melyik az a 3 tank ami a befutó eddig?

Csak reagáltam valamire, de nem akartam a másik topikban trollkodni. :rofl:

Dvarw MTL klón, Kayfun Prime klón és Berserker Mini V2. De esélyes lehet egy Vaporesso is, mert kaptam kölcsönbe egy kitet és iszonyatosan jól adja vissza az ízeket.

1 kedvelés

Akkor szerintem maradj annál amelyik már bizonyított…abban nem csalódhatsz (kivéve ha porlasztós mert azt idővel drágának fogod találni)

Ezekből a v2 mini talán trükkösebb vattázás szempontjából, de ha nem vagy uborka nem lesz gond. :joy:

Pedig az. :slightly_smiling_face: Igaz, hogy csak tegnap óta van nálam, de eddig nem csalódtam benne. :woman_shrugging:t2: Teljesen más élményt ad, mint a kicsi podos.
Majd meglátom, hogy mennyi ideig lesz jó egy porlasztó. Amennyiben havonta egyszer kell csak cserélni, az szerintem teljesen belefér.

akkor én a dvarw klónra szavazok

1 kedvelés

Köszi Ubi urak, így már mindegyikre van 1 szavazat. :joy: Illetve, a Kayfun és a Dvarw vezet 2-2 ponttal. :thinking: A fenét, a Berserkernek is 2 van! :sweat_smile:

@Peva71 én feliratkoznék ide :sweat_smile:

https://www.tisvapo.it/prodotto/diplomat-mtl-rta-centenary-mods/

No Way Smh GIF by Amazon Prime Video
Nekem ez annyira nem. :woman_shrugging:t2:

Jó, akkor vegyél egy ilyet inkább:
https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-se-full-kit-clone/

Ez nem neked ment, a keretedetbe nem fér be…

Na azé’! :rofl: Meg ez a szint még messze van szerintem. :slightly_smiling_face:

Mondjuk így, hogy nem kit lesz, kicsit feljebb haladt a költhető összeg. Bár, ettől függetlenül jó lenne, ha 20-20 körül maradna a tank és a mod ára is. Plusz még a kiegészítők is, ugye…