www.e-smoke.sk
Gugli fordító javasolt…
www.e-smoke.sk
Gugli fordító javasolt…
Annyi a gond h kb nincs választék. Minden abban a közepes nem a legalja árkategóriában ‘sold out’, vagy utolsó darab és nem szeretnék emiatt kompromisszumot kötni.
Kedves tőled hogy felajánlottad a csoportos rendelést de nekem ez az oldal nem jött be sajnos.
Nekem vesekőnél mondta a doki, hogy ez katéter lesz! Annyit mondtam: Akkor álljon neki fekvőtámaszozni egy darabig, hogy legyen esélye. És kijöttem a rendelőből.
Igaz én nem ott nézelődtem. Sorry.
Sajnos az utóbbi 1 évben nagyon lepusztult a kínálat mindenhol, 3 éve Kánaán volt.
Egy shopból már elég nehéz összeszedni mindent.
Még nem próbáltam a TC-jét, de amint újra tekerem a tankot SS huzallal, kipróbálom.
Na, mizujs…unatkozol? Melyik az a 3 tank ami a befutó eddig?
Csak reagáltam valamire, de nem akartam a másik topikban trollkodni.
Dvarw MTL klón, Kayfun Prime klón és Berserker Mini V2. De esélyes lehet egy Vaporesso is, mert kaptam kölcsönbe egy kitet és iszonyatosan jól adja vissza az ízeket.
Akkor szerintem maradj annál amelyik már bizonyított…abban nem csalódhatsz (kivéve ha porlasztós mert azt idővel drágának fogod találni)
Ezekből a v2 mini talán trükkösebb vattázás szempontjából, de ha nem vagy uborka nem lesz gond.
Pedig az. Igaz, hogy csak tegnap óta van nálam, de eddig nem csalódtam benne. Teljesen más élményt ad, mint a kicsi podos.
Majd meglátom, hogy mennyi ideig lesz jó egy porlasztó. Amennyiben havonta egyszer kell csak cserélni, az szerintem teljesen belefér.
akkor én a dvarw klónra szavazok
Köszi Ubi urak, így már mindegyikre van 1 szavazat. Illetve, a Kayfun és a Dvarw vezet 2-2 ponttal. A fenét, a Berserkernek is 2 van!
@Peva71 én feliratkoznék ide
https://www.tisvapo.it/prodotto/diplomat-mtl-rta-centenary-mods/
Nekem ez annyira nem.
Jó, akkor vegyél egy ilyet inkább:
https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-se-full-kit-clone/
Ez nem neked ment, a keretedetbe nem fér be…
Na azé’! Meg ez a szint még messze van szerintem.
Mondjuk így, hogy nem kit lesz, kicsit feljebb haladt a költhető összeg. Bár, ettől függetlenül jó lenne, ha 20-20 körül maradna a tank és a mod ára is. Plusz még a kiegészítők is, ugye…