Melyik legyen?

Ja hogy a joul mód a tc! Értem. Köszi​:heart:
Kell nekem ss van kanthal huzal :thinking:

Na? :thinking:

1 kedvelés

Haladunk :wink:

@Peva71 írta hogy neki nem nagyon jött be, de nem emlékszem miért.

Namosmáaztánámna! :rofl::rofl:
Pedig kerestem már a tankot is hozzá! :laughing:

Mondjuk. :thinking:

1 kedvelés

Nene…szerintem ár-értékben jónak tűnik, de majd Évi megírja mi volt vele a bibi. Egy vaporessonál szerintem jobb választás és árban kb ugyanaz.

Én szerintem ezt venném rá

Oké. :face_with_peeking_eye:

Amúgy ezek?

Kezd derengeni valami. Azt hiszem a Joul módusnál írta ki az IPV állandóan a NO liquid! figyelmeztetést, akkor is, ha volt a tankban liquid. :thinking:

1 kedvelés

Ogen, mert az lesz a tc.
Megtaláltam :blush:
Majd veszek hozzá huzalt aztán kipróbálom mert nekem csak ni80 van itthon

Bocsi, passzolok. Nem sok kazánt ismerek, az okosainkra hallgatok én is.

Várjuk a beszámolót. :blush: Nekem gyorsan jött, gyorsan ment. Bevallom diadalmasan, hogy bonyolult volt számomra a ketyere. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ha ezek közül kéne választani, akkor Nautilus. Rég múltú széria, sokunk kedvence. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Szeretem mert nagyon jól kézre áll, pici.
Cserébe jó nehéz bemyomni a tűzgombot. Sose zárom le mert lusta vagyok :roll_eyes:

1 kedvelés

Nekem anno nagyon tetszett, haver meg rábeszélt, de számomra bonyolult, pedig volt már jó néhány mod a kezemben, de ennél mindegyik barátibb. De biztos, csak én voltam béna. :slightly_smiling_face:

Igazán ami zavaró hogy talán 1-2 másodperc aztán alszik is ki a kijelző.
A menübe túl sok minden nincs…vw-joul mód, kiírja a típust meg itt lehet kikapcsolni. Ennyi. Nem bonyolították túl​:rofl:

1 kedvelés

Brüncivel kezdtem az építést…szeretem ha fáj úgy is​:rofl::rofl::rofl::rofl:

Egyszer bementem Joul módba, soha többet nem jöttem ki onnan. :flushed: Úgy adtam el, hogy Joulban maradt, az új gazdája még eladás előtt leirta, hogyan kell visszacsesztetni, mégsem ment. :woman_shrugging:

Az sem egy kezdőbarát, de az IPV nekem feladta a leckét. Van ilyen is. :sweat_smile:

1 kedvelés