Melyik legyen?

Azt ritkábban szoktam :rofl:
Mostanában viszont gondolkodom rajta hogy gazdagéknál kellene gyerekszobákat csinálni…szerintem kigyakorlom magam a gyerkőc szobáján.

3 kedvelés

A többség pont ugyanígy gondolja…kb mindenki aki kérdezett róla. Mondjuk egy masszívan pg többletes cucc tényleg szar ízű.

Én nem gondoltam hogy szar, de azt igen, hogy natúr. Nekem uncsi lenne, azért van több szettem mert van hogy 1 lecsüccsen, beszélget alatt 4 ízt szívok. Nemhogy napokig ugyanaz. Hát még semmit…

1 kedvelés

Nektek is átvált este fekete háttérbe az app? Ez mindig így van vagy én nyomtam el valamit?

Ha még valósághű csillagos égboltot is tudnál festeni fluoreszkáló részletekkel akkor rogyásra is kereshetnéd magad a gazdagék hálószoba plafon kifestésén

Nekem alapból sötétre van állítva.

Ha vászonra megy…nem tudom. Fluoreszkáló festék meg létezik…

Én nem csináltam vele semmit csak hirtelen ilyen lett.
A festés meg ha vásznon sikerül biztos menne, en a falamra tervezek valami basic tájképet ha már úgyis renoválok.

2 kedvelés

Nálunk mindent a képeim borítanak, így szép lassan az összes szoba fehér lesz​:rofl:
A férjem felől ne adjak el semmit de a festékeket meg fedezni kell :roll_eyes:

Igen ez ismerős, annyira drága minden (is).

2 kedvelés

1 kedvelés

Ide több szín nem kell​:rofl:

Dee, én még látok üres falat… néhány centit :joy:

Má nem :upside_down_face: betelt​:sweat_smile:

Nagyon szepek :blush:

1 kedvelés

Mert fújni kell, nem kiokádni… :joy: Ne haragudj, ezt nem lehetett kihagyni. :hugs:

Köszi :saluting_face:
Ha elfogynak a falak majd építünk még hozzá:rofl:

1 kedvelés

Minek, ott a plafon is :sweat_smile:

Alkalmazkodik a telefonodon használt sémához. Ha a telefonod átvált akkor ez is. Ha nem, akkor viszont nem tudom. :thinking:

1 kedvelés

A telefon nem vált, hacsak nem lett okosabb nálam és újított be önállóan a sötét módra​:sweat_smile: