Melyik legyen?

Egyszóval: borzalmas. Nagypapi krémje az jó.
Kék villanyos: nagynehezen elfogyott.

1 kedvelés

Én pár éve már végkép nem csodálkozom semmin…sokszor jobb félreállni mint beleállni a meggyőzésükbe. Ott is vépelek ahol lehet, de nem szabad…juszt is…amíg nem teszik szóvá. Pl volt mikor 22órás repülőutat vépeltem végig, takaró alatt kifújva :smiley: Szerencsére jóval kevesebb gőz képződik az utastérben mint amúgy :smiley:

Köszönöm!

Ez meg az obszidián:

Itt sokkal jobban dominál a “tésztás” jelleg a lelke a https://shop.flavorah.com/shop/concentrated-cookie-flavor-2013#attr=

Tisztelettel

Nejem szerintem mindnek hányás szaga van. :man_shrugging:t4: :sweat_smile:

Egyszer rápróbálok. Majd ha feléltem legalább a felét a felhalmozott készletnek​:grin:

Akkor ezek szerint nem vagyok vele egyedül??

Bezzeg nálam fél óra után köd lesz a szobában… hogy nem vettek észre? A másik az illat, simán kiérződik pár fújás után.

1 kedvelés

Dohányos liquidek? Nekem az édes gyümisek illatát eddig csak dicsérték.

1 kedvelés

Az illat…a cigire alapozva ha gőzölni látnak, mindenki agyában a büdös van így fel se fogja az illatot. Az fogja érezni aki a közeledben van.

2 kedvelés

nem használtam aromát és a légnyomáskülönbség miatt talán negyed annyi gőz sem jött…a nic viszont rendben volt. Persze mtl kis slukkokkal ment…nem ám dl kövér gőzzel :smiley:

Tökmindegy… :cry:

De már megszokta, hogy fújom mindenhol, nem zsennyeg érte. :grin:

1 kedvelés

Kezdem érezni hogy nagyon szerencsés vagyok, eddig mindenki kíváncsi és pozitív volt. Senki se jajgatott hogy megmérgezem a gőzzel​:grin:

2 kedvelés

Milyen íze van aroma nélkül?

Eleinte krisz nekem is rinyált érte.
Azért kezdtem el használni hogy festés közben is bagózhassak :rofl:
Neki meg ki kellett mennie. Kb leszartam a véleményét, egy idő után feladta :heavy_check_mark:

1 kedvelés

Festés közben nem lehet cigizni?

Majd fognak :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

natúr, semleges, számomra megunhatatlan…hangyapöcsnyit édes (annyira, hogy fel sem tűnik) a vg többlet miatt. Na jah, én a nic bevitel miatt tolom és élvezem a közepes th-t és a közepes mennyiségű gőzkifújást.

A lakásban nem, meg van olyan festék ahol az oldószer elég gyúlékony.

1 kedvelés

Valahogy úgy élt a fejemben a dolog hogy biztos undi íze van hogy aromákkal kell elnyomni​:joy:
Egyszer lehet kipróbálom.

Jaa persze eszembe se jutott pedig az összes hígítón ott a láng jel.
Apropó, ebből is látszik hogy jó rég nem festettem. Most hogy így szóba került rá is férne a falakra…:see_no_evil: