Egyszóval: borzalmas. Nagypapi krémje az jó.
Kék villanyos: nagynehezen elfogyott.
Én pár éve már végkép nem csodálkozom semmin…sokszor jobb félreállni mint beleállni a meggyőzésükbe. Ott is vépelek ahol lehet, de nem szabad…juszt is…amíg nem teszik szóvá. Pl volt mikor 22órás repülőutat vépeltem végig, takaró alatt kifújva Szerencsére jóval kevesebb gőz képződik az utastérben mint amúgy
Köszönöm!
Ez meg az obszidián:
Itt sokkal jobban dominál a “tésztás” jelleg a lelke a https://shop.flavorah.com/shop/concentrated-cookie-flavor-2013#attr=
Tisztelettel
Nejem szerintem mindnek hányás szaga van.
Egyszer rápróbálok. Majd ha feléltem legalább a felét a felhalmozott készletnek
Akkor ezek szerint nem vagyok vele egyedül??
Bezzeg nálam fél óra után köd lesz a szobában… hogy nem vettek észre? A másik az illat, simán kiérződik pár fújás után.
Dohányos liquidek? Nekem az édes gyümisek illatát eddig csak dicsérték.
Az illat…a cigire alapozva ha gőzölni látnak, mindenki agyában a büdös van így fel se fogja az illatot. Az fogja érezni aki a közeledben van.
nem használtam aromát és a légnyomáskülönbség miatt talán negyed annyi gőz sem jött…a nic viszont rendben volt. Persze mtl kis slukkokkal ment…nem ám dl kövér gőzzel
Tökmindegy…
De már megszokta, hogy fújom mindenhol, nem zsennyeg érte.
Kezdem érezni hogy nagyon szerencsés vagyok, eddig mindenki kíváncsi és pozitív volt. Senki se jajgatott hogy megmérgezem a gőzzel
Milyen íze van aroma nélkül?
Eleinte krisz nekem is rinyált érte.
Azért kezdtem el használni hogy festés közben is bagózhassak
Neki meg ki kellett mennie. Kb leszartam a véleményét, egy idő után feladta
Festés közben nem lehet cigizni?
Majd fognak
natúr, semleges, számomra megunhatatlan…hangyapöcsnyit édes (annyira, hogy fel sem tűnik) a vg többlet miatt. Na jah, én a nic bevitel miatt tolom és élvezem a közepes th-t és a közepes mennyiségű gőzkifújást.
A lakásban nem, meg van olyan festék ahol az oldószer elég gyúlékony.
Valahogy úgy élt a fejemben a dolog hogy biztos undi íze van hogy aromákkal kell elnyomni
Egyszer lehet kipróbálom.
Jaa persze eszembe se jutott pedig az összes hígítón ott a láng jel.
Apropó, ebből is látszik hogy jó rég nem festettem. Most hogy így szóba került rá is férne a falakra…