Melyik legyen?

Nem értem basszus, a járókelők nem szeretik az epres muffint, vagy az epres jeges teát, de a csokis fánkot sem, meg úgy tűnik egyéb fincsaságot sem, mert menekülnek a gőz elől. Mikor meg megkérdezem, hogy ezt amúgy nem fogyasztják akkor meg simán rámondják, hogy szeretik. Akkor miért menekülnek az illatuk elől? Nem értem az embereket. :sweat_smile:

1 kedvelés

Nálam K flavourtól a Grace’s Secret ilyen :smiling_face:finom de nem dobtam el tőle az agyam,és még fele megvan szeptember óta :grin:pedig ilyenkorra már rég kinyírom az aromáimat amik ízlenek :rofl:

Múltkor egyébként rokon kislánya nézett rám úgy, mint a véres késre, hogy bent szívtam. Bezzeg az anyjára nem, aki analógot szív és büdös is. :thinking:

Fehérvár pedig még egy viszonylag nyitottabb város. Ahogy itt a környék valahogy, talán egyre kevésbé tűnök fel.

1 kedvelés

Télen az a bajom, hogy bentről mindenki kizavarna innen a szabadba, de ott meg fagy van. Jó időben, kint egy köztéri padon, már nem bánt senkit. Idegenek meg úgyse ülnek le mellém. Ha a feleségemmel megyünk, meg szoktam figyelni a szélirányt. Amerre fúj, arra az oldalára ülök.

2 kedvelés

Sokan ecigiznek a városban, de annyira nem nyitottak egymás felé. Egy kezemen meg tudom számolni hány vaper köszönt rám eddig, hogy “Aaa helló Te is?!” :sweat_smile: Bezzeg nyáron a német turista úgy integetett a Vapor Giant szettel, hogy majdnem elcsapták a romkertnél. :sweat_smile:

5 kedvelés

Hát ez az, viszont érdekes tény, és meglepő, amit tapasztaltam, a nyáron uncsi tesóm kutyája élvezi a gőzt amit fújok és egyszerűen követeli hogy fújjam rá! :heart_eyes:
Nem VICC tök komoly! :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Tetszik neki az illata. :blush: Én is jártam már így a környékbeli kutyákkal. :slightly_smiling_face: Kunyerálni akart arany szíve, nehezen értette meg, hogy amit érez az nem ehető. :sweat_smile:

2 kedvelés

Viszont az asszony aki ugyanúgy e-cigizik, amikor az Arrakist szívom mindig azt mondja, már megint azt a hányás illatút szívod, mondom igen és ennyi! :joy:

1 kedvelés

A magyar mentalitás itt a kérdés, nem a vape. Sokkal nehezebben nyitnak az emberek egymás felé.

3 kedvelés

Az unokám is jön szipogni. De a felnőttek fejébe már az van beleverve, hogy amit látnak, az füst. A nikotin meg méreg. Hozzám is idejöttek a méhecskék nyáron, aztán látták, hogy nincsen semmi, továbbálltak. Néha még darazsak is. Látom, hogy keresi, de nem találja, mire jött ide.

3 kedvelés

Nekem nem kutyák hanem a kollégák akartak kunyerálni amikor első nap poddal mentem cigi helyett. Mindenki ki akarta próbálni mert vattacukor illata van.:blush:

2 kedvelés

Antiszoc vagyok, nekem ez megfelel. :slightly_smiling_face: Csak azért belegondolva, társadalmi szinten ez nem jó.

3 kedvelés

Orvos mondta nekem hogy a nikotin idegméreg és ne csodálkozzak azon hogy megdöglött a pajzsmirigyem, ha ezt szívom, mert még rosszabb mint a cigi, mert oldva van :saluting_face::saluting_face::saluting_face:
Elbúcsúztunk egy szűk anyád kiszűrődéssel​:sweat_smile:

Azt hiszem az RY4 meg benne a karamell a vattacukor illatú. De hát a többi is szinte mind édes.

Nem meglepő szerintem. Amilyen emberek vannak… Persze senki sem tökéletes, de azért na. Beának a nénije is, aki analóggal ment arrébb a gőzösök miatt… :face_with_raised_eyebrow: No comment. :hugs:

Hát, én is :slight_smile:

Tisztelettel

Kár, már gondolkodtam rajta, hogy elhívlak kávézni :hugs:

1 kedvelés

Miattam is álltak már arrébb. Már nem zavar, már nem akarom megmagyarázni, hogy nincs okuk félni. Féljenek csak! Rettegjenek! Muhahhaaa! :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Pontossan :laughing:
Ha valaki érdeklődik, magyarázok, aki meg hülye, annak hiába mondok bármit is :wink:

2 kedvelés