Nem értem basszus, a járókelők nem szeretik az epres muffint, vagy az epres jeges teát, de a csokis fánkot sem, meg úgy tűnik egyéb fincsaságot sem, mert menekülnek a gőz elől. Mikor meg megkérdezem, hogy ezt amúgy nem fogyasztják akkor meg simán rámondják, hogy szeretik. Akkor miért menekülnek az illatuk elől? Nem értem az embereket.
Nálam K flavourtól a Grace’s Secret ilyen finom de nem dobtam el tőle az agyam,és még fele megvan szeptember óta pedig ilyenkorra már rég kinyírom az aromáimat amik ízlenek
Múltkor egyébként rokon kislánya nézett rám úgy, mint a véres késre, hogy bent szívtam. Bezzeg az anyjára nem, aki analógot szív és büdös is.
Fehérvár pedig még egy viszonylag nyitottabb város. Ahogy itt a környék valahogy, talán egyre kevésbé tűnök fel.
Télen az a bajom, hogy bentről mindenki kizavarna innen a szabadba, de ott meg fagy van. Jó időben, kint egy köztéri padon, már nem bánt senkit. Idegenek meg úgyse ülnek le mellém. Ha a feleségemmel megyünk, meg szoktam figyelni a szélirányt. Amerre fúj, arra az oldalára ülök.
Sokan ecigiznek a városban, de annyira nem nyitottak egymás felé. Egy kezemen meg tudom számolni hány vaper köszönt rám eddig, hogy “Aaa helló Te is?!” Bezzeg nyáron a német turista úgy integetett a Vapor Giant szettel, hogy majdnem elcsapták a romkertnél.
Hát ez az, viszont érdekes tény, és meglepő, amit tapasztaltam, a nyáron uncsi tesóm kutyája élvezi a gőzt amit fújok és egyszerűen követeli hogy fújjam rá!
Nem VICC tök komoly!
Tetszik neki az illata. Én is jártam már így a környékbeli kutyákkal. Kunyerálni akart arany szíve, nehezen értette meg, hogy amit érez az nem ehető.
Viszont az asszony aki ugyanúgy e-cigizik, amikor az Arrakist szívom mindig azt mondja, már megint azt a hányás illatút szívod, mondom igen és ennyi!
A magyar mentalitás itt a kérdés, nem a vape. Sokkal nehezebben nyitnak az emberek egymás felé.
Az unokám is jön szipogni. De a felnőttek fejébe már az van beleverve, hogy amit látnak, az füst. A nikotin meg méreg. Hozzám is idejöttek a méhecskék nyáron, aztán látták, hogy nincsen semmi, továbbálltak. Néha még darazsak is. Látom, hogy keresi, de nem találja, mire jött ide.
Nekem nem kutyák hanem a kollégák akartak kunyerálni amikor első nap poddal mentem cigi helyett. Mindenki ki akarta próbálni mert vattacukor illata van.
Antiszoc vagyok, nekem ez megfelel. Csak azért belegondolva, társadalmi szinten ez nem jó.
Orvos mondta nekem hogy a nikotin idegméreg és ne csodálkozzak azon hogy megdöglött a pajzsmirigyem, ha ezt szívom, mert még rosszabb mint a cigi, mert oldva van
Elbúcsúztunk egy szűk anyád kiszűrődéssel
Azt hiszem az RY4 meg benne a karamell a vattacukor illatú. De hát a többi is szinte mind édes.
Nem meglepő szerintem. Amilyen emberek vannak… Persze senki sem tökéletes, de azért na. Beának a nénije is, aki analóggal ment arrébb a gőzösök miatt… No comment.
Hát, én is
Tisztelettel
Kár, már gondolkodtam rajta, hogy elhívlak kávézni
Miattam is álltak már arrébb. Már nem zavar, már nem akarom megmagyarázni, hogy nincs okuk félni. Féljenek csak! Rettegjenek! Muhahhaaa!
Pontossan
Ha valaki érdeklődik, magyarázok, aki meg hülye, annak hiába mondok bármit is