Melyik legyen?

Elsőre én sem a legdrágábbakat rendeltem, nem akartam annyi pénzt kidobni, ha esetleg nem tetszenek. Így, hogy csak 1 nem lett annyira jó, nem bánom. Gondolom van sok olyan, ahol a prémium tényleg az, ahogy az olcsóbb is lehet rossz.

1 kedvelés

Drágából is van ami nem jó, és van olcsóból is finom de azért inkább ne a polc aljáról vadássz.
Ismeretlen ízeket pedig csak 10-20ml-t keverj először, akkor is ha ajánlják.

1 kedvelés

Itt a drága is tud szar lenni. Ingoványos talaj ez

2 kedvelés

Úgy néz ki tárgytalan a mostani pósta :slight_smile:
Most hívtak hogy már a városban van az “angol csomag” Hétfőn veszem át.

Úgy hogy most tárgytalan, de Köszönöm Szépen.
Ez 20 hónapnyi + Double RY4ek de az meg a szekrényben.
Még ha a felét elküldöm kostolóba (te leszel az első ahogy ígértem)
akkor is elég egy darabig.

Tisztelettel

2 kedvelés

Igen, a mostaniakból is csak 10 ml lett mindegyikből. Az arányok? Mert ahonnan rendeltem, ott más volt, mint a márka hivatalos oldalán. :thinking: Hivataloson pl. 15%, másikon meg 8-10%.
A másiknál sokkal eltérőbb, ott hivataloson 1-2% vagy 1 csepp/ml, másik oldalon 3-5%.

Nekem is bejön :+1:Pompei = Babylon, kapucínerszelet, a Don Cristo pisztáciás pedig nálam hát nem is tudom.

Igen, ez is szubjektív. Inkább a márkák oldalát mondanám, 50-50 nél a közepe kb, aztán majd adsz hozzá ha kevés.

Sziasztok! Ez itt a társalgó topic? Csak benéztem ide. Azt akartam elsírni valakinek, hogy amióta ezt a glicerin gőzt szívom, amolyan törvényen kívülinek érzem magam. Amíg volt az analóg, kínálgattuk egymást, jókat eldumálgattunk a dohányzó helyeken. De még a pipával sem voltam olyan lenézett, kirekesztett, mint most. A feleségem nem szívja. Ki kell menni. A lépcsőházban a szomszédok. Egyedül én tudom, ha elmegyek onnan, ahol fújom, már egy perc múlva nem érezni semmit, bezzeg ahol cigarettáztak, ott még negyed óra múlva is büdös van. Sőt én magam is éreztem, amikor kimentem, és visszamentem oda, ahol szívtam. De ez a nem dohányosokat nem érdekli. Ők azt látják, hogy "füst van, és szóvá is teszik. Lehet, hogy ha már nyugdíjas leszek, több időm lesz sétálgatni, de most szinte senkit sem látok ilyennel itt a nagy Alföldön. IQOS -t azt néha látni, meg azzt a sok sok eldobált “Heets” -t a bagózó helyek, és a szemetesek körül a rengeteg csikken kívül. Na az is igaz, hogy mi ilyen nyomokat nem hagyunk magunk után.

9 kedvelés

Ezért engem itt vsz. bántani fognak, de a Journey motyóival pont ilyen kissé hisztérikus a kapcsolatom. Minél drágább, annál inkább lefolyó. A szuperkoncentrátumok igencsak bejövősek,Cohiba,Mild Seven állandó(polc alja ugye). Ellenben csak idén 3-4 igen drága chubby gorilla is gazdagította a készletet tőlük, még a Spirit of the woods is ott végezte 4-5 hónap után… Pedig mindenki szerint szuper, csak valahogy az én piciny habtestem nem fogadta be.

3 kedvelés

Valahogy átkeveredtünk ide most :sweat_smile:
Szerintem meg pont az eciginél van olyan közösség , mint sehol.
A cigisekkel mit beszéljek erről? Te milyen hosszan szívod? Mennyi a nic ? :laughing:
Max van egy öngyújtód?
Nálunk egyébként egyre többen vagyunk, akinek meg nem tetszik, kerüljön ki. Van erre is példa, de nem zavar.

5 kedvelés

Örülök, hogy sikerült! :slightly_smiling_face:

Tündéri, ahogy próbálnak elugrálni a kis felhőcskék elől!!!

Na látod pont ezért szép ez a világ :blush:
Ami nálad lefolyó, az nekem lehet isteni :blush:
Sőt…ami az egyik kazánomból olyan elmegy, az a másikban alap 🫨
Ami fura hogy van kifejezettem reggeli aromám is :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

De ti szanaszét vagytok az országban szerteszéjjel. Az is igaz, hogy közel tízkilós csomagot ki más küldött volna nekem merő önzetlenségből, mint ez a társaság? Csak hát egy asztali számítógépem van, és innen a monitor mellől írogathatok max. Még a munkehelyen is csak a takarítónők cigarettáznak, más meg még mást se. Igaz, papíron már nyugdíjas vagyok, 4 hó felmentési időm van még hátra.

4 kedvelés

Még a hónap elején a néni a dohányzó másik felébe menekült 4 vaper mellől a kis analógjával, mert fúúúj :rofl::rofl::rofl::rofl:

Hát eléggé kiröhögtük :rofl::rofl:

Nem fog senki bántani, nekem sem minden jön be ami másnak meg igen. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Annak én is hogy megjött.
De ez lessz az első “aroma receptem”
azért kíváncsi leszek a végén :slight_smile:
De majd le MEO-zátok :slight_smile:

Tisztelettel

1 kedvelés

Itt is csak bagósok meg heetsesek vannak. Tényleg érdekes egyébként, hogy sokan egy kalap alá veszik a gőzösöket is a többiekkel, ugye már ezt sem lehet sehol, csak kint. Ennyiből a forró levessel is ki lehetne küldeni mindenkit, vagy a forró kávéval. Érdekes dolgok ezek. Főleg, hogy a gőzösök még csak csikket sem dobálnak.

2 kedvelés

Okés, egy suliba nincs túl sok felnőtt. Én egy több ezres multinál vagyok, ott azért vagyunk jópáran, sőt…egyre többen.

2 kedvelés

Ja hogy ezek most annak az alapjai?!
Kíváncsi leszek :slightly_smiling_face: