Szervusz. Mivel még én nem futottam bele így nem tudok róla mondani semmi biztosat . Ellenben ide haza gyártják . Így magát a gyártót is megkérdezheted készítenek e még vagy lett utód kivitele. Az alábbi link az sok szerencsét.
Mutyi bolt termék ha jól tudom . Így biztosan kinyírták ide haza a forgalmazását.
Szia, sok éve szívtam ezt a fajtát. Most próbálok átállni iqos-ról az ecigire, de egyik se jött be eddig
A linket sajnos nem tudom megnyitni, de köszi az ötletet rákeresek a gyártóra.
Köszi Erika
Moto Mia Kft nél a hivatalos oldala van a linken . Az online oldala a cbdcentral.hu
Ízre fogalmam sincs milyen mesélj egy kicsit és hátha tudunk ajánlani olyat sőt még jobbat is .
Megtaláltam köszi, mindjárt írok nekik egy emailt.
Íze? Sima dohány íz, legjobban az arany marlboro-ra hasonlít. Akkoriban azt szívtam és ezt ajánlották ami a legközelebbi ízvilágban, tényleg jó volt!Az erőssége 11mg, ha ez lehetséges? Elvileg ez van a dobozon is, a neten is így találtam meg.
Ó a kiváló dohány ízek . Na ez most nagy paletta . Discovery fő vonulat nálam . Nem sorolnám mert sok van és sztratoszférikus magasságában veri a mutyi dolgokat . Amúgy is egy nagyon jó márka. Ajánlom és gondolom csatlakoznak majd még hozzám ezen a téren . Egyéb ajánlások is jönnek majd.
Köszi meggyőztél Egy fotót tudsz nekem küldeni, mit keressek és hol?
Szia Erika !
Nézz szét fla….hook-on ott találsz 10 ml kiszerelésben a ‘füstös’ kategóriában arany marbihoz ízben klappoló aromát.
Igaz,azt neked kell bekeverned,ha nem menne mi segítünk !!!
Szia Zoli! Köszönöm körül nézek! Megy a keverés köszi, ami nekem jobb is, mert a propilén glikolra érzékeny vagyok Az a kevés is írritál ami a nikotinos alapban van, illetve teljesen elveszi az ízlelésem, semmi ízt nem érzek. Most csináltam propilén glikol mentes mentolost, de a mentolt se érzem. A gyümölcsösöket érzem, csak nem szeretem mert édes. Ezért a dohány íz az utolsó mentsvár
Igen ahogy lejjebb van szó róla keverni kell . Így kicsit ki kell mozdulni a komfort zónából . Ellenben sokkal olcsóbb lesz , jobb ízek , imák szerelmek.
Most ne kérdezd melyik fr. oldalon lehet kapni még allergiásoknak alapot.
De ha magadnak kevered az jobb
Őőő monoglikolra gondolsz ?
Tudja már a FLANC mik vannak
Arra nem vagyok szerencsére allergiás
Szia Zolika!
Kumulusvape oldalon lehet kapni Revolute termék.
Csak sajnos Ők már nem szállítanak hozzánk.
Nincs nekem se bajom vele . De volt foglalkoz itt az oldalon kb ennyi ami megragadt. De pontosan MPG a jelölése rendes teljes neve monopropilénglikol.
Szia
Az tényleg igaz hogy ide nem,de ! Tudod van egy saját bejáratú külföldi magánfutárom
Az öcsém már ráfeküdt erre az alapra, csak még nem talált. De ha létezik, csak megleljük
Ez az MPG a propilén glikol mentes alap? Ezt keressem?
Már pár litert kevertem, nem gond. Csak most találtam meg a telefonomban ezt a lementett képet és beugrott, hogy na ez jó cucc volt